Tekil Mesaj Gösterimi
--->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL
Alt 08.07.2008, 22:16   #54
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Böse --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL

Alıntı:
merkez-2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MEMLEKET KAYSERİ TAKIM SİVASSPOR.
İLK TAKIMIM.1994 YILINDAN BU YANA SİVASTA BÜYÜDÜM.2000 YILINDAN BERİ SİVASSPORLUYUM.ANA BABA KAYSERİ EEE BENDE TABİ.

AMA BURDA KAYSERİSPOR YAZMIYOR.KAYSERİ YAZIYOR.

BIRAK BU İŞLERİ BURSAYA HELAL DİYEN

KAYSERİLİYİM SİVASSPORLUYUM DİYE DEĞİŞTİRİYORUM ŞİMDİ.

HADİ KIZSANA.

Arkadaşım yapılan ibadet anlatılmaz asla unutma sarılar texstil'den ALLAH Razı olsun saol varol bende bir zamanlar sarılar texstil gibiydim her zaman Sivasspor için sudan çıkmış balık gb didindim gayret gtösterdim bazı fedakarlıklar yapdım sana sorarım kaç para verdin Sivasspor'A Kaç kere Gerek iç saha gerek deplesmana gittin sonra Merkezde oturan durumu olamayan Hemşerilerimize ne verdin?Kaç kere deplesmana otobüs kaldırdın?Kaç kere durumu olmayan hemşerilerimize bedelsiz bilet verdin?Kaç kere Sivas'ta oturan Çocukların yüzünü güldürdün?Kaç kişiyi Evinde Sivas tan gelmiş işinde hemşerilerini ayarladın? sen 24 saat uykusuz kalıpta Konya'dan Manisa'Dan Rize'Den Ankara'dan Bursa'dan Denizli'Den v.b kaza atlatarak geldin gözler kan çanağı?Ertesi s abahta 10 katlarda betonmu attın?inşaatlarda o halde?sana sorarım kaç kere?İst ve diğer illerdeki maçlara durumu olmayan arkadaşlarını hemşerilerini sen kaç kere Sivas'A yolladın inan belki bunlar yazılmaz belki ama bazende senin gb ler için gerekli arkadaşım emeğe saygı insanları soğutmayın sarılar texstil sivasspor a neler verdi ve vermeye de devam ediyor ALLAH Yüzbinkez razı olsun bir ytl de Sivasspor a katkı sağlayandan onun için serzeneşimi anla arkadaşım sonra Demeyelim Sivas'lı iş adamları nerede diye hepsi bir zamanlar vardı ama bazı insanlar soğuttular artık onlarında hevesini bırakmadık yazık değilmi?

SARILAR TEXSİL ALLAH RAZI OLSUN SİVASSPOR A MADDİ MANEVİ YARDIMLARINIZDAN DOLAYI İİİKİ VARSINIZ..!
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...