09.07.2008, 10:23
|
|
|
Gast
|
--->: TAKSİTLİ KOMBİNEYE İLGİ AZ
Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı
nasıl olsunki iyi yerler satıldıktan sonra büroya liste asmışlar geçen yıl kombine almıştım bu senede gittim sordum daha kombineler piyasaya cıkmadan hamamda tas kor gibi yer ayırt ettiriyorlar iyi yerler satıldı veya en alt sıralar kaldı diyorlar . en alt sıralar kaldı ise niye aynı parayı vereyim en fazla talep olan koltuklar tespit edilsin onların ücreti farklı olsun bakalım önceden yer ayırt ettirenler ozaman ne yapacaklar burada bile adam kayırıyorlar ha birde sivasta sadece malum banka mı var ya kardeşim 20 tane banka var mümkünse en az 10 tanesi ile anlaşırım veya kombine satışına daha önce başlarım elden taksitli veririm nasılmı taksitli olarak alacak kişinin koltugunu belirlerim makbuz karşılıgı taksitlerini alırım borcu bitincede kombinesini veririm .gecen yıl sivastaki maçların tamamına gitmiştim . ama bu sene yanlış uygulamalardan dolayı biraz kırgınım . slm.
|
Yorumlarınızın çoğuna katılıp teşekkürümü de ilettim. Ancak "Geçen sene Sivas'taki maçların tamamına gitmiştim" cümlenizi yakıştıramadım. Çünkü, bizler taraftar olarak Sivassporu izlemek ve desteklemek üzere oradayız. Bizler, kar kış demeden, ayaz buz demeden (ki geçen sezon -25 lerde Trabzon müsabakasında olduğu gibi) yine destekleyeceğiz, yine de gitmek zorundayız. Başka Sivas'ta, başka Sivassporda yok. Buna paralel Başka Yiğido da yok ve olamaz da! Çünkü Yiğidoluk sana yakışır; yani Sivas'lıyım, Sivassporluyum diyen herkes yiğidodur...
|
|
|
|