Tekil Mesaj Gösterimi
--->: EY SİVASLI UYUMA KOMBİNE AL.
Alt 10.07.2008, 11:52   #6
halil ozturk
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 halil ozturk Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: EY SİVASLI UYUMA KOMBİNE AL.

tum sivasliyim diyen herkese baskalarinin mesalelerini tasimayi birakalim sivasli olarak artik uykumuzdan uyanalim boyle bir takimimiz varken baska ne ariyoruz allah askina sivasspor super lige cikana kadar hic bir tv kanalindan sivasin ismini duymuyordum duyanlar varsa bana anlatsinlar boyle bir sivasa karsi alinmis bir kucumseme kampanyasi varken biz sivaslilar olarak neden halen uyuyoruz su anda sivas intertotoda turkiyeyi temsil ediyor halen bir tv kanali cikipta sivasin hicmi hic bir haberini yayinlamiyor bunu anlamis deyilim birde ismimiz yigido boylemi olmaliydi yigidoluk sivasspor 2007 2008 sezonunda sampiyonluga oynadi hicmi buna saygi gosterilmez birde sozum ona lig tv varya sivasin
s sini bile agzina almiyor bu ne ********lik ts yalakaligini yapiyorlar sansal buyuk agamiymis neymi negibi bir yaratik oldugunu anliyamadim boyle sivasa karsi tavir koyan sozum onlara karsi biz sivaslilar olarak takimimiza sahip cikalim tum sivaslilara saygi ve sevgilerimi iletirim fransadan halil
halil ozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda halil ozturk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...