Tekil Mesaj Gösterimi
--->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 21.07.2008, 13:07   #59
Kuiflex
Acemi Yiğido

Kuiflex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 Kuiflex Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN

Alıntı:
Alınan mağlubiyet tamamen benim suçum bu nedenle herkesten özür diliyorum.
Evet Bülent Hoca tek suç senindi bencede.
Akın,Sözgelmez,Yasir varken nedir bu genç oyuncu oynatma merakın anlayamıyorum.Avrupa'da daha süperlig tecrübesi bile olmayan kaleciyi oynatırsan böyle yenilir ardından elenirsin.Onur Tuncer de genç merakından girdi o da bişe yapamadı.Grabj maçında Yasir ne oynamıştı o mücadeleye bu maçın ilk 11ine girememesi harbiden TUHAF!Avrupa Genç değil Tecrübeli futbolcu oynatma yeridir bence.Gençler hazırlık maçlarında denenir bence.

Ayrıca seyirciye de bikaç sözüm olacak.
1.si Ben Kale arkası Garda oturuyorum herkes Tum girsin Tum girsin diye bağırıyodu.Tum kim ki herkes girsin girsin diye bağırıyor ya Bursada kaç gol atmış ki bize maç kazandıracak?Bizim Sivaslıların yeni alınanlara karşı bi sempatisi var iyi veya kötü olduğunu anlamadan..Yanlış buluyorum şahsen
2.si Volkan 2. golü yedi herkes "Volkan Volkan" diye bağırıyo nedir kardeşim maçı kaybettirdi,Avrupa'dan elettirdi 1.golde de hatalıydı yine gaz vermek için bağırıyolar "Volkan Volkan" diye bırakın ya sessiz kalsaydınız da hatasını anlasaydı.2-3 dk yerden kalkmadı maçın bitmesine daha 10 dk varken benim yanımdakiler tepki gösterdi hala kalkmadı.Daha Profesyonel olamadığının göstergesidir bu.Çok yanlış oynadı Volkan Paf'a dönsün onun için daha hayırlısı.bu kalenin sahibi Akın Vardar'dır.

Kuiflex