Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.
Alt 22.07.2008, 09:21   #38
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AL BİRTANE DAHA KARDEŞİM SEN BİLİYORSAN ÇIK VOLKANIN YERİNDE SEN OYNA.

SİVASSPORA 5 KURUŞ YARDIM ETMİŞ YADA ETMEMİŞ SONRA YAKTI DİYOR ASIL SİZ YAKTINIZ.
Şu muhabbet artık sıkmaya başladı sen çık oyna bu saçmalığı bir yok edin yaaa ayriyeten benim yardım edip etmediğimden kimene ettiğin yardım gizli kalır alalen burada yayınlamanın bir mantığı yok yaptığın yardım gizli kalsın kimse kimseye yardım etmişmi diye bir soru yöneltemez asıl o soruyu yöneltene sorarlar sen kaç kuruş yardım ettin diye şundan eminimki sivassporu tutan her aileden 1 kişi mutlaka yardım kampanyasına katılmıştır bunuda kimse kimseye ispat etmek zorunda değildir isteyen ispatlar isteyen ise gizli tutar,

evet volkan hatalı goller yiyerek sivasspor'un tur atlama yolunda büyük yara verdi bu sadece volkanın hatası değil bu defans futbolcularında hatası ilk golde defans futbolcusunun hata payı yüksekti kale direğinin dibinde adamı yalnız bırakıyorsun ikinci golde ise volkanın hatası büyüktü umursamaz şekilde topu tutmaya çalıştı ama yapacak bişeyi yoktu top yükseklik kazandı tamam herkes sinirden ve moral bozukluğundan birilerine çatacak lakin bu fazla sürmemeli volkana ve takıma destek çıkılmalı,bende maçtan sonra volkana acımasızca yorumlar yazdım ama belli bir zaman sonra ister istemez destek çıkmak zorundasın çünkü sen bir taraftarsın çünkü sen takımınla içli dışlı bir ailesin.

birde bu cumartesi göreceksin diye terimler var ortalarda arkadaşlar bu siteye girenlerin %99'u sivasspor taraftarıdır ve takımlarının en iyi yerlerde olduğunu görmek isterler kimse sivasspor'un kötü gününü görmek istemez,bu futbol tecrübeliler tecrübesizleri yok ederler örneğin almanya-türkiye maçında futbolu türkiye oynadı tecrübeli olan almanya kazanmasını bildi lütfen herkes bir birine saygı sevgi çerçevesinde cevap versin böyle imalı imalı cevaplar vermesinler. herkes kendisinden sorumludur kimse ne beni nede başkasını sorgulama yetkisine sahip değildir.bunu kimsenin ne hakkı nede yetkisi vardır.

Selam ve Saygılarımla....