Tekil Mesaj Gösterimi
kasıntı Mehmet Yıldız!!
Alt 22.07.2008, 15:15   #320
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart kasıntı Mehmet Yıldız!!

Arkadaşlar son braga maçında beni çok kızdıran bir noktayı sizinle paylaşmak istiyorum.Maçtan önce malum futbolcularımızı türübüne çağırıp yumruk havaya yaptırıyoruz .Ama bizim Mehmet yıldız bağırıyorsun bağırıyorsun hiç banamısın demiyor Böyle bir kasılmalar havalar falan deli oldum.neyse gelmeye başladı bu seferde sanki arkadan biri asılıyor öyle bir isteksiz ki sorma sanki adamı taş taşımaya çağırıyorlar.Mehmet efendi fazla havalanma seni Mehmet yapan Sivasspor ve onun büyük taraftarıdır.sen bu taraftara kasılarak zorsunarak karşılık veremezsin havalalanların sonunun ne olduğunu sende bizde herkes biliyor aklını başına al kimse Sivasspor taraftarından daha büyük değil akıllı ol.taraftar seni çağırıyorsa geleceksin arkadaş.Seni seven insanlara bu şekilde davranma hakkın yok.Aklını başına al yoksa seni nasıl baş tacı etti ise ayaklar altına almasınıda bilir bu taraftar.