Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.11.2004, 11:50   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
hakangulac Nickli Üyeden Alıntı
Serhan kardes ben 79 luyum ve de 1997 yılına kadar maclar hep gıttım 97-2001 arası da Sıvas ta oldugum surece gıttım deplasman hıc gıtmedım ha tabe ANkarada da hıc bır macını kacırmadım, ayrıca buraya geldıgınde buradakı hemsoları organıze edıp her daım maca getırırım

Sİvas tribunlerini yakınen bılırım, ole bole deıl dayılık Sıvaslı her gardasımın yuregınde vardır, damarlarında dayı kanı akar cok ii bilirim.. (HAtta ne bakıon sen ne bakıon ındır elını kolunu dıe baslar ve paldır kuldur devam ederız zamanında bız de yaptık burda bıle yaptık )
Ama onlara yaklasırken bole o ters cvp verse bıle ii niyetle yaklasıp sınırlenmeden duzgun konusarak onları tesvık etmeye calısmak gerek valla ben geldıgım hıcbır macta (cılgınlar 58 yanı hariç) tezahurat ıcın bızı postacı dan baskasının tesvık edıp bızımle konusup bagırın arkadaslar dedıgını bılmem... YAw cıdden ben Sıvas ta olsam bu ıs ıcın cok ugras verırım, yaw gerekırse maca gırmeden bıldırı bastırın dagıtın aha bızım senle konustugumuz gıbı herseyı oz ve acık yazın, grupca gelenler varsa onları belırleyın yerını yurdunu bulup hanı kahve işyerı ortamında falan gıdıp konusun (ben bunları hemsoları burada organıze etmek ıcın yaptım) ben iddaa ediorum bu sene sonuna kadar Allah ın da ıznıyle bu taraftar 1.lige yakısır taraftar olmayı (aha da Allah soletti) ogrenecek hepsı ogrenmese de macta kapalının sıvasspor altyapısı + cılgınlar 58 harıc bagıran bırkac trıbun grubu daha olussa yetmez mi?? Ben FB liim FB ankara ya geldiginde kale arkasına gırıp ole bı korukledık ki Kadıkoy tribun lıderlerı ben ve 1 arkadasıma hayran kalmıslar yaw yemın edrım tum takımı ole bı gazladı ki o trıbunler gıden mac 85 ten sona Alex in 2 golu ıle 2-1 FB nın oldu... Macta hıc unutmam dakıka 75 kontra top yedık Rustu takıma bana bakın die bagırıp hepsıne bızı yırtınan taraftarı gosterdı ve de takım nası hırslandı anlatamam...

KIRMIZI BEYAZZZZ YENEERRR ACIMAZZZZZ
MERSIN BUNU AKLINA DAA YAZZZZZZZZZZ

ama burası ankara değil fener-gençlerbirliği maçı hiç değil..bu arada ben 1977 liyim ...ha bu arada sivasın adamı delikanlıdır ve dayıdır ona itirazım yok saygılar.... Bayramın mübarek olsun.....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır