lol
Dost ben fanatik gsli olmamdan ziyade ezelden beri fener düşmanıyım fener olmasın şampiyon panatinaikos olsun...Fener zırva takımdır..trde bağlar başbakanından tutta hakemleri avrupada söner...
Ama konumuz farklı sivasspor eğer GS STOREYİDE giyse yemin ediyorum aynı tepkiyi verirdim...Ya sivas derken 5 milyonluk potansiyelden bahsediyoruz beyler...Yok efendim fb yardım etmiş sivassporada biz neden fenerium giymeyelim iyide bir çok anadolu klübü cesitli büyük klüblerin finansmanlariyla cikabilirler süper lige ama sivasspor dışında hiç bir klub KENDİSİNER RAKİP OLAN 17 TAKIMDAN BİRİNİN markasını taşı***** mücadele edemez tekrar tekrar söylüyorum aynı şeyi GS STOREYİ GİYEREKTE YAPSAYDI SİVASSPOR aynı tepkiyi verirdim benim davam sivasspor, fenerbahçenin veya x klubun alt takımı olarak bahsedilmemesidir....
Yoksa ben sırtıma sivas formamı geçirirdim şu ana kadar ayrıca ben 3 yaşımdayken bile yani sivasspor 3. ligde iken bile maçlara giderdim..ASLAN GİBİ SİVAS ÇIKSIN MÜCADELE ETSİN VARSIN KÜME DÜŞSÜN BEYLER KİMSE KİMSEYİ ALDATMASIN BEN SİVASSPORA X KLÜBÜN ALT KÜMESİ DEDİRTMEK İSTEMEM...KİM BANA SİVASSPORUN 2 MAÇTADA FENERE YATMIYCAGİNİ GARANTİ EDEBİLİR VE NEYE DAYANARAK???
|