30.07.2008, 15:57
|
|
Yeni Yiğido
1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK
Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı
BİZİM NEDEN DAVİDS!İMİZ YOK CEVAP
1 - KOCAELİ YENİ DEĞİL YILLAR ÖNCE BİZİM YAPTIĞIMIZ YAPAN TAKIM
2 - KOCAELİNDE SANAYİ VAR PARA VAR İŞ VAR TARAFTAR VAR
3 - KOCAELİNDE SOSYAL YAŞINTIYA YAKINLIK VAR DENİZ VAR TECRÜBE VAR
4 - DAĞA KESİN OLAN BİŞEY DE YOK GERÇİ AMA İNŞALLAH OLUR ÇÜNKÜ KOCAELİNDE GERÇEK TARAFTAR VAR
5 - SİVASDA 12 BİNKİŞİLK TÜRBÜNÜ İNTERTOTAD DOLDURAMAYN SİVASLI VAR
6 - İSTANBUL 2 MİLYON SİVASLI VAR DERLER 1200 KİŞİLİK BÖLÜMÜ DOLDURAMAYAN SİVASLI VAR DERLER
BUNLAR BAZILARI İŞTE BU KONULARDAN DOLAY BİZDE DAVİDS LER OLMAZ BİZ BÖYLDE MUTLUYUZ BİZ DAVİDS LER DEĞİL SİVASSPORUMUZU SEVİYORUZ
|
Sevgili arkadaşım ben bir Kocaelispor taraftarıyım. Forumdaki başlığınız bizim Davids başlığı altında yayınlanmıştı oradan gördüm. Yazdıklarınızı okudum. Kocaeliden sonra ligin ilk yarısını lider bitiren bir anadolu takımı olarak bizleri heyecanlandırdınız. Anadolu takımlarının başarısını görmek hep istediğimizdir.
Ancak yazdıklarınla ilgili yanıldıkların var bence. Çünkü gerçekten herşey dışarıdan gözktüğü gibi değil. GERÇEK TARAFTAR VE TECRÜBE dışında o saydıkların emin ol yıllardır yok ve hala yok... Evet sanayi şehri ama herkesin cebinde akrep var sanki, takım üstünden reklam yapıcaksa takımın yanında (sözde) ama reklamı çıkarı yoksa takım yanlız. Seyirciye onlarca yüzlerce otobüs sözleri sonra yalanlar. Biz neler gördük. Ama sizlerde gerçek bir taraftar bilinciyle her zaman takıma sahip çıkın. Biz Körfezimizi her türlü desteklemek üzere baş koyuyoruz yoluna Sizde Sıvası sahipsiz olmadığını her zaman gösterin tam destek verin derim. Bunlar benim nacizhane fikirlerimdir.
Ayrıca Braga'ya çok şanssız elendiniz be gözüm olmadı böyle. Taraftarda çok azdı açıkcası...
|
|
|