Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sivas'ta 1 şehit, 1 kayıp
Alt 31.07.2008, 15:06   #258
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Sivas'ta 1 şehit, 1 kayıp

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DHA

Sivas Koyulhisar' da askeri araca saldırı yapıldı. 1 uzman çavuş şehit oldu, 1asker ile 1 teknisyen yaralandı, 1 asker de kayboldu.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Ortaköy Jandarma Karakolu'na ait devriye aracına saat 12.30 sıralarında teröristlerce açılan ateş sonucu Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol' un şehit olduğu bildirildi. Saldırıda Jandarma Oğuz Yağlı ile İlçe Tarım Müdürlüğü teknisyeni Selim Durgut ta yaralandı. Jandarma er Hamdi İbiş'in kayıp olduğu bildirildi. Güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Saldırının askeri aracın Çukuroba köyüne keşfe gittikleri sırada gerçekleştiği, saldırgan terörist grubunun 15 kişi civarında olduğu belirtildi.

Yaralılar Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TERÖR BELASINDAN NE YAPIP EDIP KURTULMAK LAZIM YETER ARTIK . şehit askerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum

Lany Ben Sızın Gıbı Erkeklerın Ben Daha Ne Dıyım Allah Belalarını Versın...

Vatan Haınlerı

Kanları Bozuk Vatan Haınlerı....

Ben Bır Gun Askere Gıdersem And Olsunkı..Sızlerı Buldugum Zaman

Öldürmeyecem 1 Tanenenıze 30 Kısının Acısını Cıkartır Gıbısıne Yapacaklarım Var

Aılesının Bası Sag Olsun

Kayıbada Allah Yardımcısı Olsun..

Bız 1 ölür Bin Doğarız Bız
Sızın Ben Rengınıze Baslarım...