--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
Sayin IBRAHIM58gardasim senin yuregine saglik ayriyetten son zamanlarda yasadigimiz konu kirliliginin icinde cok mukemmel otesi,harika bir konu actigin icin ellerine saglik ve sana yurekten tesekkurler senin su yaptigin gercek YIGIDO'lulugun gostergesidir tabiiki bende yurt disinda yasayan bir SIVAS'asigi olarak elimden gelenin ustunde bir katki ile bu kampanyaya maddi ve manevi olarak katilmayi kendime bir mecburiyet adlederim.
Ayrica UZUNabimiz ve onun gibi dusunen yigidolardan ALLAH razi olsun fakat benim acizane dusuncem o degerli yardimlarini bu kampanyanin disinda tutarlarsa daha iyi olur cunku bu kampanyaya katilim ucretinin sabit ve herkesin katilabilecegi makul bir fiyat olmasinin katilimi cogaltabilecegini zannediyor ve sizlerinden goruslerine sunuyorum ve PALA_OKKESabimizin faturalarin yayinlanmasi gorusune katiliyor ve bunun yardima sevkedecegini dusunuyor bu faturalarin her ay herkesin kendine gore aybasi denilen para giris tarihine gore avatar resmi olarak yayinlanmasini teklif ediyorum.Bir YIGIDO olarak bu kampanyanin en kisa zamanda dzenlenmesini ALLAH'tan diliyor katilan butun YIGIDOLAR'a tesekkurlerimi sunuyorum.Saygilarimla.