--->: En İyi Transferimiz Hangisi?
1.İbrahim Dağaşan. Kesinlikle yanlış. Pres yok paslar zayıf. Sadece duran toplarda var. İyi bir alternatife ihtiyacımız yok. Bursada 2 sezon 18 e girememiş bir oyuncu idi. İnşallah faydalı olur.
2. Herve Tum ..... Sistemimize uymuyor. Savruk ve perişan bir görüntüsü var. Yere sağlam basamıyor. Kilolu ve kilosuna rağmen riskli oynamayı tercih ediyor. Ya sistem değişicek Mehmet Balili arkada olucak Thum da Tek forvet oynuycak yada alternatif olucak
3.Da Silva Bilica... Kalitesi tartışılmaz. Justin Tv de bir maçını izledim çok kıymetli bir kumaşı var. Fakat Sedat gibi bir Ön libero ile nasıl oynayacak kim kimi kesecek belli değil. Belki orta sahaya kaydırılır o özelliğide var...
4.Faruk Bayar.. Geçen sene Kasımpaşada en çok beğendiğim bir futbolcu. Hızlı seri düşünüyor ve seri uyguluyor. Bize en faydalı transfer diye düşünüyorum. Fakat hazır değil. Bu Hollanda kampında umarım formu yükselir. Bu tarz oyuncuların sakatlanma (Allah korusun) riski fazla Tuncay stili var. Orta sahada Abdurrahman ve Hayrettin arasında köprü olabilecek pozisyonda. Kimse kusura bakmasın Faruk çok iyi transfer...
5.Tayfun Emre........Geçen yıl Malatyasporun gözbebeği idi. Ama daha pişmesi lazım. Seyredildi beğenildiki alındı. Takdiri haketmek için fırsatını kollayıp iyi değerlendirmesi lazım. Bülent Uygun gibi bir değere sahipse bulur o fırsatı.
6.Eyüp Kadri......... Benim gözümde en iyi transferlerimizden biri olacak. Eğere Trabzon bu kardeşimizi transfer etmediyse seneye çok üzülecek. Çünkü kendi patentine uygun bir oyuncu.
7.Murat Yılmaz ...... Tayfunda olduğu gibi bu genç arkadaşda seyredildiki alındı. Sezer gibi inşallah fırsatları değerlendirir ve adından söz ettiri.
8.Tayfun Eliaçık.....Geçen sene Kahramanmaraşta hemen hemen tüm maçlarda oynadı. Bildiğim kadarı ile orta saha oyuncusu. Buda genç inanıyorumki buda iyi bir takiple alındı. Ama daha yolun başında çalışması lazım...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|