Tekil Mesaj Gösterimi
--->: 1 YTL'Sİ OLMAYAN VAR MI?
Alt 04.08.2008, 17:30   #35
Susehirli-58
Yeni Yiğido

Susehirli-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 Susehirli-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: 1 YTL'Sİ OLMAYAN VAR MI?

Evet arkadaslar, sözlerime söyle baslamak istiyorum. bundan bir kac ay önce Sivasspor´a Otobüs kampanyasi gerceklesti ve hepimiz birlik ve beraberlikten neler dogar.
Ben de yazmistim bir aralar madem 7 milyon sivasli var o zaman her sivasli elini cebine atsa ve senede 5 ytl de bir bagista bulunsa hesap edin 35 milyon ytl eder yani sizin ayda 1 ytl den daha da bir miktar ve görün o zaman her sene 3 büyükler ile Sivasspor nasil Sampiyonlukta yarisiyor. Ama malesef benim bu fikrimi pek okuyan bile olmadi.

Bu projeyi ben acikcasi begendim ama bu kampanya bence yeni bir Stadyum icin ayrilsin yani ek olarak. Demek istedigim böyle yardimlarla nereye kadar gider bu is? Sivassporun gelecegini garanti altina almak lazim onun icin de 100% bir yeni Stadyuma ihtiyacimiz var 24 ile 30 bin kisilik, icinde sivasspor magazalari, cafeler vsr. olmasi lazim ki gelecemizi garanti altina alalim. Yoksa dedigim gibi bu kampanya da fazla ise yaramaz. Günümüz Futbol artik ticarettir.

Biz gurbetciler nasil katkida bulunuruz?

Daha bir cok proje var gerceklestirebilecegimiz.
1. Dedigim gibi bu yardim kampanyalari yeni bir Stadyum icin ayrilmali bence. Zaten bize verilen yeni stad sözü bir bulut gibi yok oldu...
2. GS, FB ve BJK dergileri var fiyatlari 5 ile 7 ytl arasinda degisiyor neden sivasspor dergisi yok? Ben izinde istanbulda bulamadim.
Susehirli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Susehirli-58'a Teşekkür Ediyor...