--->: 250.300 % 5 = 12.515
Sivaslıların takımlarına tamamen sahip çıkmadıkları fikrine katılmıyorum. Evet, bir miktar kayıtısız kaldıkları doğrudur ancak forumda belirtildiği gibi tamamen takımlarını yanlız bırakmış da değillerdir. Bununla beraber taraftarımızın mesafe alması gereken bazı hususlar ise şöyle:
- Şehirde baskın bir şekilde insanların üzerinde Sivasspor formaları olmalı(tabii ki lisanslı formalar), yaz tatilinde Sivas'ta, bir çok çocuk, genç ve yetişkin insanın üzerinde Sivasspor formaları görüp sevindim ancak özellikle çocukların üzerinde bol bol üç büyültülmüş formaları(hem de lisanslı) görüp kahroldum.
- Sivas'ta kaldığım süre içerisinde lisanslı bir ürün alayım diye Adidas mağazasına nerdeyse hergün uğradım, forma geldi mi diye, bir türlü forma alamadan İstanbul'a döndüm! Bu nasıl iştir, forma basıp, yazın Sivas'ın dünyanın dört bir tarafından gurbetçileri memleketlerine gelmişken ve takımlarının formasını almak isterken onlara bu formaları satmak çok mu zor bir iş? Bu hususta mühim bir yönetim zaafiyeti görüyorum.
- Diğer önemli bir husus, Kayseri gibi zengin bir şehirde Kayserispor sadece bir kaç yüz kombine satabilirken, Sivasımızda hertürlü olumsuzluğa rağmen taraftar yine takımına sahip çıktı ve iki bine yakın kombineyi satın aldı! Bu da Sivasspor için sevindirici bir gösterge. Arkanda Yiğido'n sapasağlam Sivasspor, yolun açık olsun!
|