Tekil Mesaj Gösterimi
--->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
Alt 25.08.2008, 16:01   #42
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

sitede 50,000 uye var bunların da en kötü yarısı 25.000 i istanbuldan maca gıden 14 kişi gercekden baslıgı gorup bakıp cıkan isi olmadıgı halde kocaeılıne bıle gıdemeyen herkesle gurur duyuyorum...
simdi soruyorum taraftar konusunda atıp tutanlar gruplar birlessın sunu yapın bunu yapın diye atıp tutanlar var ya nerdesınz ??? sız kendınız bu takıma neler verdınız de emır verıyorsunuz ??size bu haklerı kım verıyor ?? hee pardon klavyeden yazmak kolay geliyor tabi icraata gelınce nerelerdesınız hani ?

gecenlerde bir uyemız baslık acdı 1 ytl versın dedı sıtedıkıler sız bunlarna ne calısması yapacaksınızda kulube destek vereceksınız ??? bırakalım abi valla bılla bırakılım artık...

gecen sene trabzon 1 macını vermedı sıvas macını verdı die dunya kadar maıl attılar obur hafta mecbur kaldı trabzon macnı verdıler??? sahte taraftarlardan kac tanesi mail attnız sivasspor ıcın ???

sizlerle gercekdn gurur duyuyorum Allah sizleri başımızdan eksık etmesin !!!!

not : allah ızın verırse sivasdan gelıcez inşallah...biz kalkıp 900 km gelicez vede gelıp sesımız cıkmasada o atmosferde avazlar cıkana kadar bagırıcaz...siz istanbulda olup ısı ve durumu olmadıgı halde yanınızdakı kocaelıne gıtmeyenler nasıl ben sivassporluyum dıye ortalıkda gezip bizlere akıl vereceksınız cok merak edıyorum !!!