Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.08.2008, 13:45   #68
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
TATLISU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kocaeli -Sivas maçını İstanbuldan giderek özel olarak izleme fırsatı buldum. öncelikle galip gelen takımımızın sporcu ve tüm teknik kadrosunu tebrik ediyorum. bunun yanısıra sivassporda bazı futbolcuların havaya girdiklerini(burunlarının büyüdüklerini) gördüm.Müsabaka başlamadan önce sivasspor taraftarının 15 metre ilerde bulunan Hayrettin ve Muhammet i (sivil kıyafetli)tribüne istemesine rağmen, adamlar 15 metre taraftarın önüne gelmeyi reddetmeleri tüm taraftarımızı üzmüştür.Bizler İstanbuldan veya yakın yerlerden ne zorluklarla maça gelmemize rağmen bu 2 sporcunun yaptıklarını yanlış buluyorum. Sizler seyirci sayesinde varsınız.Bu düşünce ile teknik kadronun ve yönetim kurulunun bu konuda sporcularımıza gerekli uyarıda bulunacaklarına inancım tamdır.Netice de Sivas ımız ve sivassporumuz kazançlı çıkacaktır. Saygılarımla...
emekli öğretmen.ENVER TATLISU
hayrettini bizde sivasta çağırınca gelmez ama mohammed gelirdi nie gelmedi acaba yanlış yapmışlar