31.08.2008, 20:57
|
|
|
Usta Yiğido
14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 
|
-->: --->: Ümit Aktan'a Büyük Tepki !
Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı
BENCE YANLI ANLATMADI NASIL GORMEK ISTERSEN OYLE GORURSUN mesela bilica nın sarı kart gördüğü pozisyonda rakibinde yani kocaelisporlu topcunun da kart görmesi gerektiğini söyledi ve hakem kart vermeyincede ümit aktan EVET DEMEK KI BILICA SERHATIN ELINE KAFA ATTI dıye yorumladı pozısyonu...... ONUN DISINDA KOCAELININ TOPU DIREKDEN DONUNCE TOP BU GUN ISTEMIYOR DEDI BENCE YANLI BIR ANLATIM YOKTU FUTBOLDA BOYLEDIR OLMAYINCA OLMUYO
|
Arkadaşım fikrindir saygı duyarım ama ben Ümit Aktan'ı hakikaten sever ve yorumlarına bayılırdım ancak 2 golümüzde "Halı saha golü"demesi,"BUGÜN TOPTA HAKEMDE KOCAELİSPORu SEVMİYOR" demesi yanlılıktan başka nedir.Ne yani gole giden adamı düşürene kart göstermesemiydi,o pozisyonda bile "yan hakem uyardı" deyip olayı sulandırmaya çalıştı.Yoksa bizim Ümit Aktan'la ne alıp veremediğimiz olur ki...
Kocaelispora övgülü sözler SİVASSPORa gelince ağızdan söz bile çıkmıyor,Balili topu alıp sürüyor gol oluyor biz sayın Aktan'ın GOL deme keyfini bekliyoruz,o kadar zorlandı ki gol demek için sanki Yunanistan Türkiye'ye gol attı!
Golü atana kadar tarfsızdı ama Sayın Aktan golü yeyince gerçek yüzünü gösterdi.
Hem Sayın Aktan'ı yendik,hemde Kocaelispor'u...
|
|
|