Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİZE GÖRE SİTENİN ''EN''LERİ KİMLER?
Alt 05.09.2008, 16:21   #1078
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SİZE GÖRE SİTENİN ''EN''LERİ KİMLER?

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sitede gece kuşları diye bişey yazılıyor dogrusu ben bir anlam veremedim ne demekse gece kuşu,en saçma bir konu,bide çok eski haberleri tekrar gündeme getiren kimse en gereksiz olan o.bazen çok güzel haberler yapılıyor en iyi hizmet o.asılsız haberlerde yapılmıyor degil en yalan o
üye sayısı her geçen gün artıyor,maçlarda yakında başlıyor tüm maça gidenler varya işte en en en güzel cefakar vefakar YİGİDO onlar.
gece kuşlarına mı anlam veremedin yoksa bana sokuşturacak lafın mı vardı arkadaşım, sitede yenisin galiba, o başlık bu sitenin kitleselleşmeye başladığı anlarda aldığımız bir kararlarla doğmuş bir fikirdir bu sitenin 24 saat canlı aktif bir site olduğunu ispat etmek için tarafımdan açılmış bir başlık, bugüne kadar en çok yanıtlanan okunan bir başlıktır, o bu sitenin bir klasiğidir , sivassporun dünyanın her tarafından takip edildiğini ve dünyada yaşayan sivaslıların bir kutsal nöbet gibi bu siteyi hiç aralıksız takip ettiklerini ispatlmak için açılmıştır, başarıyla devam ediyor, site yenilendikçede aynı başlık devam edip gidiyor yıllardır, hoşgeldin yiğido, keyfini sür herşeyin mantığı yok belki ama bir sebebi vardır
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı abircan'a Teşekkür Ediyor...