Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Stadı Niye Dolduramıyoruz!!!
Alt 20.09.2008, 21:18   #30
G Ü N E R
Yiğido

G Ü N E R - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 396 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 G Ü N E R Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Stadı Niye Dolduramıyoruz!!!

sizleri anlamakta çok zorlanıyorum.sorum çok basitti ama at gözlüğü takan arkadaşlar yine başka konulara takmış durumda.arkadaşlar ben bu nick i 1999 senesinden bu yana kullanıyorum. kendimi bildim bileli sivasspor maçlarına gidiyorum. buradaki bazı arkadaşlar ki çoğunuzun yaşı çok küçük sivasspor u süper lige yükseldikten sonra tutmuyorum. aranızda kaç kişi tokat bulancak bayburt maçlarını izledi yozgat a tokat a ankara ya deplasmana gitti. paramı verip biletimi alıyorum beleşçilik yapmıyorum. paramı verip orjinal formamı alıyorum 5 milyona sahte forma alıp taraftarım demiyorum. doğma büyüme sivaslıyım. ayrıca kendimi bildim bileli de Beşiktaşlıyım inkar etmiyorum riyakar davranmıyorum Sivas Beşiktaş maçında Sivas tribününde oturuyorum.Beşiktaş Sivas maçında da Sivas tribününde oturuyorum. Ki geçen sene İstanbuldaydım ve Beşiktaş kombinem vardı. Arkadaşlar hepinizin yüzeysel beni tanımadan yaptığınız bu eleştirilerin önyargıdan öte olmadığını düşünüyorum. Kusura bakmayın hiç kimse için nick imi değiştirmeyeceğim.Herkes görmek istediğini görür derlermiş isteyen bjk yı görür isteyen 58 i. bjk58...