Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 01:36   #41
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam açıkladın işte tek kelimeyle;

ÇELİŞKİLER ÜLKESİ

Hep kafama takılıp durur, cevabını bilen varsa Allah rızası için açıklasın;

1- Girişte bozuk paralar yasak denir ve benim garibanım simit almış 5 ytl nin üzeri 4.5 ytl Furkan hocam'ın dediği Kızılaya gider. İçeri girer aynı garibim yine simit alır 4.5 ytl cebinde kalır. Dışarıdan içeri girişi yasak olan paranın içerdeki serbestliğinin gerekçesi.?

2- Girişte yasak diye alınmayan pet su şişelerine yasak diyen zihniyet içerde fahiş fiyatla vede fiziksel olarak pet şişeden daha tehlike arzeden adeta jilet gibi uç kısmı olan bardak petlerin satışı serbest..

AYRICA YASAKLAR, SADECE TARAFTARA YANİ YİĞİDOYA, TARAFTAR DIŞI OLAN HERKESE HERŞEY MÜBAH...

Yakında girişte sigara paketleride toplatılırsa kimse şaşmasın.

Dedinizya Hocam işte

ÇELİŞKİLER ÜLKESİNDEYİZ

ABİ; BU OLAYA YÖNETİM NEDEN MÜDAHALE ETMİYOR ACABA??

daha öncede belirttim bu başlıkta...
birgün dersim olduğu için zorda olsa kanter içerisinde koşa koşa maça geldim ama polis beni içeri almadığı gibi neredeyse birde dayak yiyecektim ayak üstü..

terbiyesizlik yaparsın tamam ona sözüm yok..
efendi efendi hakkınıda aratmıyorlar..

bu memlekette psikopat almakmı lazım polisten iyi muamele görmek için...

bir başka meslede bozuk para meselesi...maden almıyorsun arkadaşlar içeriye girişte marka satacaksın içeride o markalarla çay ve su alınacak...
yoksa ne mantığı var bu işin??
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...