Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 14:04   #63
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1204 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle hepimiz müslümanız ve kul hakkında korkarız.Bütün bir stadyumdaki görevli emniyet mensubu polisler kötü olsa,bir tane iyi polis olsa hepsine kötü denilerek onun hakkı yenilmiş olur ve kul hakkı sayılır.

Burda verdiğiniz örneklerle de polisler kötülenemez.Sizin verdiğiniz kötü yöndeki örneklerin yanında onlarca kişi burda iyi izlenimlerini de yazabilir.Bu da hepsinin iyi olduğunu göstermez.

Örneğin dünki maçta taa sivasdan deplasmana gelen abimize iftarını açması için yemeğini staddaki görevli emniyet mensubu polis sipariş vermiştir.kendi cep telefonuyla bunu yapmıştır.Lütfen karalama kampanyanıza her kişiyi dahil etmeyin...
önceden söyledim yine saöyleyeim..eskişehirde bursada kimin ne yaptığını konuşmuyoruz burda bahsettiğimiz polisler "4 eylül stadında görevli polisler" dir..olayı saptırmana gerek yok..her maça giden bizleriz 4 eylüle,çekilen sıkıntıları,saçma sapan uygulamaları,çifte standartları yaşayan bizleriz..

kul hakkıkıysa önce onlar stada beleş adam sokmayı bıraksınlar..benim hakkım ne olacak..15 bin kişinin hakkı ne olacak..hepsi para verip giriyor maça..onlar beleşten adam sokuyor..benim bozuk paalarımı alıyor,içerdeki çaycıya 5 ytl veriyorsun,adam sana taş gibi 4.5 ytl veriyor,hepsi de bozuk para..bizim bahsettiğimiz şeyler bunlar..olay sapmasın!!!