Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupl
Alt 21.09.2008, 13:25   #64
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupl

''önceden söyledim yine saöyleyeim..eskişehirde bursada kimin ne yaptığını konuşmuyoruz burda bahsettiğimiz polisler "4 eylül stadında görevli polisler" dir..''

madem burda bunlar konuşulmuyorda kişiler neden çarşı gibi polis dövelim nidaları atıyorlar.tarafınızda polislere karşı kötü söz söyleyen birisini neden uyarmıyorsunuz.es geçip görmemezlikden geliyorsunuz.

''olayı saptırmana gerek yok..''
Sapkın bir karektere sahip birisi değilim ki olayları saptırayım.Size yalın bir dille izahat getiriyorum.Kendi gardaşını işbirlikcilikle suçlayan birisi sapkın olmuyorda burda bütün polislerin aynı kefeye konulmayacağını savunan birisi mi sapkın oluyor.Sadece gülüp geçiyorum.Cevaba bile değer bir söz değil.

''her maça giden bizleriz 4 eylüle,çekilen sıkıntıları,saçma sapan uygulamaları,çifte standartları yaşayan bizleriz..''

Şimdi sana soruyorum.Elazığda okuyacaksın,Bursa da oturacaksın Sivaslı olacaksın.Final tatilleri vize tatillerini iple çekip Sivasa geleceksin,yetmedi elazığdan izmirli-kırşehirli-elazığlı kişileri bindirip arabaya sivasspor maçına gitireceksin.Yakın deplasmanların alayına gideceksin.Sonra birisi sana çıkıp bilip bilmeden diyecek ki her maça giden bizleriz.Bu cefayı bir tek biz biliyoruz.Güldürmeyin adamı.Yaşadıklarımı ben burda anlatsam sizlerin anlattıkları deve de kulak kalır.Ama ben hala diyorum herkes aynı kefede değerlendirilmez.yargı vardır ceza-i işlem orda uygulanır.

''kul hakkıkıysa önce onlar stada beleş adam sokmayı bıraksınlar..benim hakkım ne olacak..15 bin kişinin hakkı ne olacak..hepsi para verip giriyor maça..onlar beleşten adam sokuyor..''

4 eylülde içeri 2-1 yapsınlar diye emniyet görevlilerine adeta yalvaran kişilere ben şahit oluyorum.Bugüne kadar hiç bir maça biletsiz girmedim girmem de.Aman abi içerde grup var,aman abi bağıracak adam lazım bilet yetmedi alan olmadı alamadık diye orda onların işlerini riske atacak şekilde yalvaranları da biliyorum.Burda onu yapanlar boy boy resimlerini koyup iş yapıyormuş gibi ahkam kesmesini de biliyorlar.

''benim bozuk paalarımı alıyor,içerdeki çaycıya 5 ytl veriyorsun,adam sana taş gibi 4.5 ytl veriyor''

Stada girerken bütün yanımdaki arkadaşlara şunu söylerim.yanınıza bozuk para almayın gereken ihtiyaçlarınızı dışarda giderin.Stadyumda sadece maçla ilgilenelim.Ama durum gerektirdiği gibi olmuyor bazen zaruri ihtiyaçlar zuhur ediyor ve almak gerekiyor.Bunun içinde bozuk paraları ben ayakkabımın içine koyarak sokuyorum.İçerde de atacak falan değilim.İhtiyacımı gideriyorum.

Ama kural bozuk para almayıp içerde vermek gerçekden çok saçma.Bunu bende doğru bulmuyorum.Bunun için yapılacak şey üst mercilerle iletişime geçmek.Su mu satıyorsun zor iş değil.Sahaya atacağını düşünüyorsan o anda ağzını aç ver.Kutunun tebbirini al.Bozuk para sistemine farklı bir yol ara.Bu konu da ben de sizinle hemfikirim.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla