Alıntı:
Eko58fb Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel demişsiniz anti istanbul diye gerçi bu söylem yeni değil çok uzun süredir gelen bir söylem ama çok merak ediyorum sizin yani anti istanbul savunucularının bu üç büyütülmüş kulüp diye adlandırdığınız kulüplerden neden bu kadar nefret ettiğinizi. mazileri 100 yılı aşmış her üç kulüp te bunu haketmiyor. Yurtdışındaki liglere bir bakın ne göreceksiniz aynı bizdeki gibi mesela ispanya deyince aklına ilk real madrid,barcelona geliyor almanya b.münih shalke ingiltere liverpool,m.united,chelsa ve bunun gibi diğer ülkelerdede aynı şekilde akılda olan gündemi işgal eden aynı nitelikte takımlar var neden biz hepimiz kendi sorunlarımızı çözmek yerine hep birilerine karşı olur veya suçlarız hiç düşündünüzmü. güçlü olmanın konuşulmanın hep göz önünde olmanın yolu maddi olarak güçlü olmaktan geçiyor.Sivasımız maalesef ekonomik olarak çok üst düzeyde değil ve bu sivassporada yansımaktadır.şimdi diğer arkadaşlar istanbul takımlarını savunduğumu sanarak bana kızabilirler hiç önemi yok ben sadece üstünkörü hiç bir problemi ele almadan direk topu karşıya atmaya karşıyım.Birde Sivas trübünlerine değinmek gerekirse o İşte Allaha emanet durumda bir bölünmüşlük bir sessizlik var birlik bir türlü sağlanamadığı için misafir takımlar sanki kendi evlerinde oynuyorlarmış gibi taraftar baskısını hissetmeden rahat rahat futbollarını oynayıp gidiyorlar.Buna çözüm sadece taraftarda değil aynı zamanda yönetimdedirde. Sorun her neredeyse bütün merci kurumlar bir araya gelip çözmelidirler.
|
arkadasa da söz hakkı dusdu ve son bolumlerını de dogru yazmısya ne mutlu bıze ki her gelen gecen dalga gecıyor trıbunumuzle..
ıstanbul karsıtlıgına gelıncede bir ülkede bu ıspanya olmus ingıltere olmus neresı olursa olsun her takım aynı durumda olmalı herkese aynı esıt durulmalıdir...bak sivaslımısın bılmıyorum fenerlı arkadas gecen sene bjk-ts macnda olan bır hata bu sene bızım macda da oldu ve ne hıkmetse onlarınkı 1 sene bızımkı 1 hafta sonra ortaya cıkdı...gecen sene fb yonetıcılerı avaz avaz bagırdı penaltı kullanmıyoruz hakemler bize karsı boyle dıye ertesı haftalarda ottan penaltılar verildi...
bu ulkede sadece istanbul takımlarını tutanlar yasamıyor...oyleyse herkes tv si gazetesi basını federasyonu yayncı kurulusu butun takımlara aynı mesafede durulmak zorundadırlar...
yavas yavas sizinde saltanatınız elbet yıkılacak bu sivas olmus antep olmus bursa olmus farketmez ondan sonra hersey yenıden baslayıp her mevkı her takıma esıt durucak..
son sözü avatarim soylesın