Tekil Mesaj Gösterimi
--->: PAF TAKIM MAĞLUP!
Alt 26.09.2008, 19:35   #7
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: PAF TAKIM MAĞLUP!

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sene takımdaki kan değişimi tutmamış belli...

Bizim altyapıya verdiğimiz önemde burdan belli oluyor malesef...

Paf takımının eski formalırı giymeside bizim gibi büyük bir kulube hiç yakışmadı...
Arkadaşlar konuşmayım konuşmayım dedim ama zorla konuşturuyorsunuz.Niye giymesinlerki bir sebeb bir sorun mu var ?

Bana kalırsa paf takım bu formalardan para alıyordur.Yani paf takım'a dıadora reklam olmuştur.

İlla A Takım Adidas oldu diye paf takımda olmalı mı ? Örneğin Fenerbahçe,Galatasaray,Beşikta ş'ın reklamları Avea velakin Paf takımları ön amblemin yanında ÜLKER logosunu giymektedirler.

Demekki Sivasspor'a faydası vardır,belkide halen para alıyorlardır bu yüzden giyiyorlardır.

Yani hiç bir olayı bilmeden sorgulamak yanlış olur.Hiç olmasa bile Adidas sadece A Takım'a malzeme sponsoru olmuştur,Altyapıdaki futbolculara olmamıştır.

Farklı farklı düşünceler var,arkadaşlar bir kez daha olayın ne olduğunu bilmeden sorgulamassak iyi olur.

Burası bizim takımımız,burası Sivas !
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla