Tekil Mesaj Gösterimi
--->: HERVE GERMAİN TUM
Alt 27.09.2008, 18:56   #42
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: HERVE GERMAİN TUM

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Tüm kariyerinin en güzel dönemini inşallah ALLAH Nasip ederse Sivasspor da yapacak adını altın harflerle kazıyıp 1 e 50 verecek en az inşallah o günleride göreceğiz inşallah yattara 300.000 € gelmişdi bilmem hatırlatmakta fayda gördüm birden..!Bizde işlenecek o kadar cevher varki o kadaar maden yüksek mühendislerimizde var o cevherleri yerin ne kadar altında olursaki olsun çok rahat bulabilecek bir ekibimiz var ben buna inanıyorum zaten şu an mütavazi kadromuzda o değerli yakut elmaslardan pırlantalardan sadece bir kaçı bizde daha çok var çok..Onun için asla şunu unutmamak gerekir burası çok önemli ''Bir ömür bedenen çalışıp geleceğe dönük gerek ekndimize gerek ailemize bir şeyler veremeyebiliriz fakat önümüze çıkan şansları değerlendirebilirsek ki inşallah değerlendirebiliriz hayatımız değişir ve tam aksi takdirde dEğiştireemzsek eğer başladığımız yerden devam edebiliriz ve o şanslar bir daha bir ömür maalesef kapımızı çalmaz dizlerimizi dövsek dahi...Onun için reklam bilboardları eee Store biletler eee reklamlar sponsorlar elbette bizim büyük bir gelir kaynağımız şüphesiz ama bizler''BU CEVHERLERDEN Bir kaç tane gerek Türkiye gerek Dünya pazarına satabilirsek elbette baştan madeni bulup işlememiz gerekli şüphesiz ve o belirttiğim Reklam Bilboardlardan bilet v.b gelirelrimizin onlarca katıı başımız hiç ağrımadan çok rahat kazanabiliriz ..Ve bugünkü bütçemizi 3-4 hatta 5 e katlayabiliriz..Onun için aşağı yukarı saydığım Sabit gelir elde ettiğimiz ürünler belli hemen hemen en pek uzar nede kısalırız onun için Tüm Dünya da büyük Klüplere bakın hepsi emin olun bu şekil büyümüştür..Ts bugün 11.000.000 € acaba şu saate dek bir arada gördümü dersiniz sadece bu bir örnek bunun gb yüzlercesi var inanın..!

ABİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN...BUNA SERVET ÖRNEĞİNİDE VEREBİLİRİZ SERVET FB'DEN BİZE GELİRKEN ÇOĞU KİŞİ GELMESİN NE YAPCAZ O KAZMAYI DİYE DEĞİŞİK DEĞİŞİK YORUMLARI YAPIYORDU AMA SİVASSPORDA KENDİNİ GÖSTERDİ İYİ DEĞERLENDİRDİ GALATASARYA TRANSFER OLDU ŞİMDİ MİLLİ TAKIMIN VAZ GEÇİLMEZ OYUNCULARINDAN..

İNANIYORUM TUM'DA EN İYİ DÖNEMİNİ SİVASSPOR'DA GEÇİRCEK BUNU DEĞERLENDİRCEK FURKAN ABİ'MİN DEDİĞİ GİBİ 1'E 50 VERCEK
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla