Tekil Mesaj Gösterimi
HINCAL ULUÇ'A TEPKİ
Alt 30.09.2008, 16:07   #4
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1529 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart HINCAL ULUÇ'A TEPKİ

Sivasspor, Hıncal Uluç'a ateş püskürdü

Sivasspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 yenmesinin ardından yapılan eleştirileri değerlendiren Ünsal, dün bir televizyon programında teknik direktörleri Bülent Uygun’u eleştiren Hıncal Uluç’a ateş püskürdü. Fikret Ünsal, “Dün izlediğim bir televizyon programında hocamızın eleştirilmesi beni çok üzdü. Bizim hocamız 2006-2007 sezonun 12’inci haftasında göreve geldi. Hocamız göreve geldiği zaman takımımız 12 puan ile 17’inci sıradayıdı. Ve hocamız bu takımı ordan alıp lig sonunda 7’inci olarak ligi tamamlattı. Ve o yıl herkes Sivasspor’a kesin düştü gözüyle bakıyordu. Geçen yıl ise şampiyonluğu son anda kaçırdık. Bu kadar başarılara imza atmış bir hocanın yerden yere vurulmasına çok şaşırdım. Bu eleştiriyi yapan ise Hıncal Uluç beyefendiyidi. Ve hocamızı hiç hak etmediği bir şekilde eleştirdi. Ben ona bir tek kelime ile cevap vereceğim sadece, ‘Bunamış’ diyeceğim” dedi.
BÜLENT UYGUN SİVASSPOR’DAN BİR YERE GİDEMEZ

Gazetelerde çıkan Bülent Uygun Fenerbahçe’ye gidiyor söylentilerine ise Ünsal, “Çıkan bu haberlerin hepisi dedikodudur. Luis Aragones’in sezon bitene kadar Fenerbahçe’nin başında kalacağını düşünüyorum. Sezon bitiği zamanki başarısına bakarlar ve ona göre bir değerlendirme yaparlar. Biz hocamız ile 4 yıl daha devam etmek istiyoruz” dedi.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...