Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı
musa nerde,apo nerde,murat nerde...hadi diyeceğim ki bunları çağırmadı çünkü bunlardan daha iyilerini çağırdı..yok o da yok..gökhan zan,emre,ibrahim kaş,ceyhun,mevlüt,batuhan vb hepsi babası hayrına milli takıma çağırmış..yazıklar olsun!
yalakalık yapmak lazım,ya da "kral yapmayacaksın kral olacaksın" gibi terbiyesiz bencil bir laf söyleyeceksin ki milli takıma çağıralasın!
|
Gardaşım çok güzel söylemişin ama ne seni nede beni duyar bu yalaka fatih terim neymiş iki takım çalıştıracakmış çalıştıragı takım herkesin biligi gibi gs (e yalakalık yapmassa olmaz) daha bir takımı nasıl çalıştıracagını bilmiyo kimi nerde oynatacagınıo bilmiyo iki akımdan bahsediyolar gördük bosna maçında ilerde topu tutacak bir futbolcusuyoktu (pardon unuttum mevlüt vardı ) mehmetin yanında mevlüt ezilir be daha topa vurmayı bilmiyo adam bir gol attı diye milli takıma sesliyo anlamış degilim belki hepimiz teknik direkör deiliz ama bunu görmemek içinde kör olmak lazım heralde FATİH TERİM DE şimdiye kadar kördü bana kalırsa hala kör gökhan cam ın yerine murat sözgelmez olsun derim ama bize sözgelmez saygılarımla