Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Bülent Uygun'a yeni bir teklif mi?
Alt 10.10.2008, 09:43   #2
F&YİĞİDO&B
Acemi Yiğido

F&YİĞİDO&B - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 F&YİĞİDO&B FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bülent Uygun'a yeni bir teklif mi?

Bülent Uygun Fener'e göz kırptı
Fenerbahçe'yle ismi anılan Siıvasspor'un başarılı çalıştırıcısı 'Bu bana gurur veriyor' dedi.
10 Ekim 2008 / 10:28

Bülent Uygun’u anlatmaya gerek var mı bilmem. Onu yakından uzaktan herkes tanır, futbolculuğu da teknik direktörlük kariyeri de başarılarla doludur. Sarı - Lacivertli takımda top koştururken attığı her gol sonrası verdiği ‘asker’ selamı hâlâ belleklerimizdedir. Ama kendi ifadesiyle artık asker değil ‘general’ olmuştur.

İşte bu başarılı genç teknik adamın ismi şu günlerde hep Fenerbahçe ile anılmakta. Bülent Uygun, Fenerbahçe’den teklif aldı mı? Aldıysa yanıtı ne oldu? Dün Bülent Uygun’a ulaştık. Bülent hocanın medyadaki herkesle arası iyidir. Düşmanı hiç yoktur, seveni çoktur. Ne sorarsanız sorun içtenlikle yanıt verir.

Bülent hocanın Fenerbahçe’yle isminin gündeme gelmesinin ardından telefonları kilitlenmiş. Hemen herkes aynı soruyu soruyormuş: “Hocam F.Bahçe’ye mi gidiyorsun?” Fenerbahçe Kulübü’nden şu ana kadar gelen resmi bir teklif olmamış, ama her yerde adının geçmesi kendisini fazlasıyla gururlandırıyormuş. “Şimdi bir şey söylemem yersiz olur” diyor Bülent hoca. Israrla soruyorum: Ya gelirse? Uygun başlıyor konuşmaya, “Sıvas’ı, başkanı, yöneticileri, Sıvas halkını seviyorum. Burada çok güzel günler yaşıyoruz, iyi bir takımımız var.

Örnek bir aileyiz. Fenerbahçe’de de uzun yıllarım geçti, o günleri unutmak kolay değil. F.Bahçe bu sezon kötü günler geçiriyor. Ama bu süreç böyle devam etmez. Kısa zamanda düzelirler. Şu günlerde Fenerbahçelilerden çok sayıda telefonlar alıyorum. Yollarda yürüyemiyorum, büyük ilgi görüyorum. Bir Türk antrenör olarak bu bana gurur veriyor. Teklif gelirse zorlanırım. Hemen karar vermek kolay iş değil. Ne Sıvas’ı ne de Fenerbahçe’yi kırmak istemem. İki tarafı da çok seviyorum. Böyle bir durumda kararı verirken çok sağlıklı düşünmeliyim.”

Evet, Bülent hocanın görüşleri böyleydi. Son derece samimi ve netti. Bülent Uygun’un yanı sıra düşünülen bir diğer isim de futboluyla herkesin gönlüne taht kuran ‘şeytan’ lakaplı Rıdvan Dilmen. Fenerbahçeliler bu iki ismi adeta dillerine dolamışlar. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Aldığımız duyumlar doğrultusunda bu haberi yaptık. İkisi de önemli isimler. Fenerbahçe’ye de yakışırlar. Bu görüş bizim. Karar Aziz Başkan’ındır tabii ki...

CUMHURİYET / HİLMİ TÜRKAY
F&YİĞİDO&B isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda F&YİĞİDO&B'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...