Konu: VOLEYBOL
Tekil Mesaj Gösterimi
-->: VOLEYBOL
Alt 10.10.2008, 12:24   #188
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1531 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: VOLEYBOL

Kastamonu Bozkurt F.Bahçe'yi bekliyor
Kastamonu Bozkurt Belediyespor voleybol takımı, ligin ilk haftasında konuk edeceği Fenerbahçe ile yapacağı maça hazır.
Bozkurt Spor Salonu'nda yarın iki karşılaşma oynanacak, ilk önce saat 14.00'de genç takımlar, saat 16.00'da A takımlar karşı karşıya gelecek.

Bozkurt Belediyespor Antrenörü Tolga Tuğ Pekin, ''Fenerbahçe ile çok güzel bir mücadele olacağına inanıyorum. Karşılaşmadan puan alarak ayrılacağız. Mücadeleyi kesinlikle bırakmayacağız, bu konuda oyuncularıma güveniyorum. Özellikle takımımızın yedinci oyuncusu olan taraftarımızın takımlarını canı gönülden desteklemelerini bekliyorum'' dedi.

Bu arada Fenerbahçe, karşılaşma için dün Bozkurt'a geldi ve maçın oynanacağı salonda çalışmalarına başladı.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla