Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Taraftar sizce nasıl...?
Alt 10.10.2008, 15:34   #46
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Taraftar sizce nasıl...?

Alıntı:
metincetin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
canımın içi yaşın daha küçük konuşmalarına dikkat et akıllı ol be beşiktaş maçına filanda gelmiyorum sivas ta oturuyorum bi problemin varsa görüşelim hemde hayatında ilk defada olsa sivas ı görmüş gezmiş olursun tamammı canımın içi

Biz Yaşımızla Degil Yaşadıklarımızla Büyüyoruz.Biz Deplasman Otobüsünün Koltuklarında Yaşlanıyoruz.

Beşiktaş Maçına Gelemessin Gelecek Yürek Yok.

Sivasıma Her Sene gidiyorum Ramazan bayramında ordaydım Beni gören gördü Yolda yürü Yanınada bi adam vericem bak bakıyım Sivasta yigido gençliktemi Taraftar Çok Yeniçerilerdemi.

Adamın Asabını Bozma Yeminim Var Şu forumda bile seninle Tartıştıgıma yanıyorum Akşam YeniÇeriler bana Kızacak niyemi EFSANE hatırlatılmaz Hatırlanır Böyle büyük Bir Grubu agır hakaretlere marus bırakarak YIPRATTIGIN iÇİN Seni Esefle KINIYORUM...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla