Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mehmet Kimin Yıldız'ı
Alt 28.10.2008, 00:20   #7
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Mehmet Kimin Yıldız'ı

Türk futbolunun son dönemdeki en iyi golcusu cok mu iddalı konuştum o zman şunları bi okuyun
Fatih TEKKE : Zenitte hep yedek arshavin ve Pavel Pogrebnyak ın yedeği
Halil Altıntop : Schalkede yedek oynarsada sağ kanatta oynuyor genelde schalkede kuranvi ve farfan oynuyor.
Mevlüt Erdinç : Fransanın sondan birinci takımında oynuyor acıklama yapmaya bile gerek yok eger fransızlar bu oyuncuya turk tankı dıyorlarsa mehmet e ne derler bilemıyorum
Ümit KARAN : Milli takıma cağrılmıyor bile zaten Gsde de yedek
Gökhan Ünal : Trabzonsporda bile eleştirlen bir oyuncu o kadar cok orta gelmesine rağmen sadece 4 golu var
Semih ŞENTÜRK : adı üstünde yedek semih ancak 2. yarının sonlarında oynar
Nihat KAHVECİ : Süper yetenekde bir oyuncu ama agır sakatlık yaşıyor
Tuncay ŞANLI : zaten forvet oyuncusu değil sol kanat oyuncusu
unuttugum varsa söyleyin işte herşey otrada oyuzden diyorum ki Oynadıgı mevki itibarı ile mehmet YILDIZ türk Futbolundaki şuan en iyi oyuncu...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...