Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Alıntı
eger bu fikir sirf tribünde küfür edilmemesi icin düsünülüyorsa bence cok sacma cünkü sirf bayanlar var diye milletimizin küfürü birakacagini zannetmiyorum ve ayriyetden
maalesef Sivas'da da cogu genc bayanlarin agzi küfür dolu....
(bu sene Sivas'da 20- 22 yaslar arasinda bir bayan, ortada hic birsey yokken sirf "cool" olmak icin carsinin ortasinda bir kac metre uzakliginda olan kisilerinde duyacagi bir sekilde benim bir bayana yakistiramadigim kelimeleri agzina almasina sahit oldum)
ama tribüne bayanlari tesvik etme amacli düsünülüyorsa güzel bir fikir
|
Çok haklısınız ben burdan şunu ifade açıkça edeyim el oğlu ile aramda bir tel örgü olacak sadece ve bana söğecek ben susmam yanımda bayan var diye de asla susmam iyi bayanlar maça gelsin diye çirkef dışı argoları dinleyeyim madem olurmu böyle bir şey çünkü o an zaten gözünüz kimseleri görmüyor yanında bayan varmış yokmuş v.s onun için karşı rakip taraftarda baktıki ses çıkarmıyoruz devam edecek 90 dakika onun için ben küfür etmem etmiyorum diyenler belki şu an o şekil düşünebiliriz fakat o sahadan Trübüne girdiğimizde hele hele rakip takım futbolcuları bize baskı yapıyorsa birde golll attıysa zaten tansiyonların yükseldiği bir anda birde Taraftar argo edecek ve bizlerde dinleyeceğiz böyle bir şey olmaz asla ve olayın şu yönüde var Ankaragücü Taraftarı geldi arada tel örgüde olmasa ben inanmıyorum bir tane Sivas Taraftarının Gecekondu'ya ilişiceğini ilişse dahi başka Sivasspor taraftarı asla meydan vermez hoş karşılamaz net bir dille ifade edebilirim engel olur..Çünkü ortada Sivas Sivasspor adı altında çok güzel hitabe sözler var kim ne diyebilirki..?Kimseler sadece Helallll olsun demek düşer bize..!!Onun için Süper Lig'de o kadar Tetikleyici Taraftar varki emin ol siz bile kendinize engel dahi olamıyorsunuz 'Fb taraftarı eğeitim seviyesi Tr de en yüksek taraftar topluluğundan oluşmakta ve bilinçli taraftar diye kim tabir edebilir kimseler içlerinde elbette Spor sevgi barış kardeşliktir maddesini ön plana çıkarmış kabullenmiş insanlar vardır ama genelleme yaptığımızda hepsi için aynı şeyi diyemeyiz..Avukat İşletmeci Doktor Mimar Kamu hizmetlerinde çalışan personeller v.b Onlar geçebildimiki..?Bu Argoların..?Onun için Argo edelim demiyorum elbette Gönül ister Bayanlar gelsin izlesin ama Burdan Argo olmasın diyen bir çok arkadaşımı Real de tanıyorum burdan yazmakla çizmekle olmaz Trübünde hepimiz hemen hemen birbirimizi tanıyoruz elbetteki maça gelenler sadece gerçekçi olmaya davet ediyorum ..!