Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Ben Dahil Herkes Satılık
Alt 04.11.2008, 22:58   #35
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Ben Dahil Herkes Satılık

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu arada gecen sene bulent hocam her mac sonu mehmeti alan sampıyon olur dıyordu bu sene gol kralı olmasına ragmen hi. soylemedi boyle bısey mehmet yıldız devre arasında yolcu gibi

dun yazdım benı duydu roportaj mı verdı neyse artık...

cok yanlıs bır acıklama ıyı o zaman paramız yok diye elde avucda ne var ne yok topundan kramponuna herseyı satalım bırseyler yapalım...
kendımızı acındırmakdan baska bır sey degıl bu...madem para sıkıntımız var altyapı bınasının ustune bu kadar düşüldü acelesi neydi...ayrıca dunya kadar yerden para gelıyor her galıbıyet basına 300 küsür milyar alıyoruz sanırım ıddaa dan yıne oyle stad & 70 80 doluyor urunler satılıyor ama nedense bir turlu 2 senedır yapmadıgımız sey kalmadı yetmedı ıs adamlarına sıgındık tabiri caizse hala bu para sıkıntısı gecmek bitmıyor...

YAKISMIYOR GERCEKDEN YAKISMIYOR BOYLE DEMECLER

dipnot : bu takımın basın sözcüsü aylardır acıklama yapmıyor da neden bulent hocanın hem yazılır hemde gorsel medyada onlarca acıklaması cıkıyor anlamıs degılım....