Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ben Dahil Herkes Satılık
Alt 05.11.2008, 14:08   #40
hgaellisekiz
Acemi Yiğido

hgaellisekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hgaellisekiz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ben Dahil Herkes Satılık

arkadaşlar...
ağır söylemlerde bulunuyorsunuz, ağır laflar konuşuyorsunuz... biz YİĞİDOların en büyük ve önemli özelliğimiz Hakkaniyetli olmamız ve ahde vefa göstermemizdir...
Şartlar her ne olursa olsun, bir müslüman türke yakışan duruş ile... bunu becerebildiğimizi göstermeliyiz her daim yedi düvele...
sanırım satır aralarını iyi okumak gerekiyor...

Mecnun başkan ve Bülent hocanın uyumu, onların yönetim anlayışı... lige çıktığının 2. sezonunda şampiyonluğu hedefleyen , o söylemlerde konuşan bir çömez anadolu takımının söylemleri miydi? Kim onlar kadar aleni şampiyonluk lafları edebildi bugüne dek... 3.sezonda ise bana göre son 3-5 haftada oynanan bizans oyunları ile elinden alınan averaf sebebi ile ele geçirilen bir 4. cülük , puan itibari ile ve benim gönlümde gerçekleşen bir 2. lik... Hangi Sivaslı, hangi Türk insanı bunu hayal edebilirdi.. Bu ekip becerdi , tüm sivasın ve sivaslıların ufkunu açtı bu insanlar... Şimdi tüm bunları bildikten sonra,
- çek git!
- NE halin varsa gör!
- HAVALANDIN sen bülent hoca vs vs vs.

demek ne kadar Ahde vefalı , ne kadar insani ve ne kadar hakkaniyetlidir...

Hocanın söylediği sözlerden aslında... satır aralarında söylemek istediği ... şu manalar çıkar bana göre...
+ Kişilere bağlı bir duruş içinde hiç olmadık, kurum ve sistem önemlidir... (ALEX ve Carlosu var fenerin ama durum ortada)
+ Sivasın ali menfaatleri benimde , topçularımında üzerindedir... Bizler faniyiz, kulüp ve kırmızı - beyaz lı renkler bakidir...
+ Ve asıl olan bence, bir şiiiiiiiiiii demektedir hoca, hem kendine hem topçulara ... Ayağınızı denk alın adına... Vazgeçilemez değiliz hiçbirimiz, biz olmasakta bu kervan yürüyecektir.. Adam gibi idmanınızı yapın, topunuzu oynayın, vazifelerinizi yerine getirin vs.

Benim satır aralarında okuduğum budur! Bunun dışında manalar çıkarılabilinirse bile söyleminden, ona ve sivas forması için ter döken hiç kimseye ...
Sivaslıya ve bizlere yakışmayan sözler söylememeli, böyle basit söylemlerden imtina etmeliyiz...

Selam ve dua ile.
hgaellisekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hgaellisekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...