-->: 2008-2009 sezonu Basketbol haberleri
"Kan kaybettiğimize inanmıyorum"
Türk Telekom Basketbol Şubesi Genel Menajeri İrfan Yücesoy, transferde kan kaybetmediklerine inanmadığını ve güçlü bir kadrolarının olduğunu söyledi.
İrfan Yücesoy, oyuncular Erwin Dudley ve Mutlu Akpınar Samanyolu Koleji'nde öğrencilerle söyleşiye katıldı. Söyleşide Yücesoy, ligde şampiyon olmayı hedeflediklerini belirterek, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydetti.
Yücesoy, şöyle konuştu:
''Transferde kan kaybettiğimize inanmıyoruz. Çünkü Roderick Blakney, El-Amin'den daha yararlı bir takım oyuncusu. Güçlü bir kadromuz var. El-Amin'i yitirdiğimiz için eleştirildik ama buna katılmıyorum. Belki El-Amin süper stardı ama Roderick Blakney ondan çok daha yararlı bir takım oyuncusu. Onunla çok daha büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.''
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Erwin Dudley ise taraftar desteğinin artması halinde Türk Telekom sporcuları olarak çok daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Türkiye'de mutlu olduğunu belirten Dudley, gelecek sezon da Ankara'da olacağını belirtti.
Oyuncu Mutlu Akpınar da iyi bir basketbolcu olabilmek için disiplinli ve programlı çalışılması gerektiğini kaydetti.
|