GALIBIYETE YAKIN BIZIZ
Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant kendilerini çok zor bir 90 dakikakanın beklediğini ancak galibiyet yakın tarafın ise kendileri olduğunu belirtti.
Dün yaptığı idmanla Galasaray maçı hazırlıklarını tamamlayarak bugün İstanbul’a gitmeye hazırlanan Sivasspor’da teknik direktör Werner Lorant iddialı açıklamalarda bulundu. Galatasaray’da çekinmediklerini bir kez daha yineleyen Alman teknik adam, “Bunu Galatasaray’a karşı sergileyeceğimiz futbolla göstereceğiz. Biz İstanbul’a tek bir hedef için gidiyoruz o da puan. Biz rakibimizin adına göre futbol ve hedef belirlemiyoruz. Bizim her maç için hedefimiz belli. Bu da galibiyettir. Galatasaray’da Lig’de karşılaşacağımız 17 rakibimizden birisi. Zor veya kolay bizim hedefimiz bu maçı kazanmaktır. Süper Lig’deki tüm takımlar hemen hemen aynı güçte. Bizde ilk haftalarda oynadığımız futbol ve aldığımız skorlarla ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Bizi Süper Lig’de hiç bir takım küçümseyemez ve hafife alamaz. Herkes bunun bilincinde. Eğer öyle olmasa rakibimizi Süper Lig’ tarihinin en büyük bozgununa uğratırız. Bu nedenle en az bizim kadar Galatasaray’da bizden çekiniyor. Ama onların tek bir avantajı var maçı kendi taraftarı önünde oynayacak. Ama bizde bu yolda yalnız olmayacağız.Sayılıda olsa Yiğidolar 90 Dakika boyunca bizi destekleyecektir. Bizde onların yüzlerini güldüreceğiz. Futbolcularım çok hırslı ve istekli. Bu da Galatasaray maçında galibiyete yakın olan tarafında biz olduğumuzu gösteriyor. Çünkü futbolcularım istedikten ve oyun disiplininden kopmadıkça Süper Lig’de yenemeyeceği takım yok. Rakibimizin durumu ve sahada neler yapacağı bizi ilgilendirmez. Önemli olan benim futbolcularımın sahada neler verebilecekleri. Ben futbolcularıma güveniyorum Hepsinin performansı en üst seviyede. Şuanda bile Galasaray maçı kadrosunu oluşturamadım. Çünkü hep-si birbirinden daha istekli“ şeklinde Galasaray maçı öncesi kadroyu kurmakta zorlandığını ifade etti.
|