Tekil Mesaj Gösterimi
Valim Sen Yapma Bari(SivasFB Dernegi)
Alt 10.11.2008, 16:25   #1
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE
 
Üyelik Tarihi: 18.08.2006
Yaş: 30
Mesajlar: 1.565
Thanks: 1.001
492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart Valim Sen Yapma Bari(SivasFB Dernegi)

Dalmaz, Fenerbahçeliler Derneği ve Lokali'nin Ziyabey Sokak'taki binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un çıkışıyla sporun bölge kalkınmasında ne derece önemli olduğunu Sivas'ın çok iyi bildiğini söyledi.

Sporda güzellikleri başta İstanbul'daki büyük takımlarla yaşadıklarını ifade eden Dalmaz, "Daha sonra da sporun Anadolu'ya yayılması ve Anadolu aslanlarıyla artık ülke sporla karşılaşmış, sporla tanışmış oldu. Ve sporla kalkınmanın örneklerini sergiliyor" diye konuştu.

Sporun yumruklarla rekabet değil, yardımlaşma, dayanışma ve insanlar arasında iyi değerlerin yayılmasıyla kendisini belli edeceğini kaydeden Dalmaz, "Temennimiz de sporun bu yönde gelişmesi, taraftarın da bu yönde olmasıdır. Sporun kardeşliğe, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını özellikle temenni ediyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin sadece Sivas'ta değil, bütün dünyada ve ülkede spora damgasını vurmuş bir takım olduğunu ifade eden Dalmaz, sarı lacivertli ekibi dün Galatasaray karşısında aldığı galibiyetten dolayı tebrik etti.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ KARASU
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Karasu da Fenerbahçe Spor Kulübü'nü de bir Anadolu kulübü olarak gördüğünü belirterek, "Tek farkı dünyaya açılmış olması. O sebeple Anadolu kulüplerine sevgimiz, saygımız sonsuz. Bu nedenle ben de Sivasspor'u aldığı başarılardan dolayı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Bu sezon belki ellerinde olmadan, belki hatalarından dolayı kötü bir gidişatlarının olduğunu ifade eden Karasu, şunları kaydetti: "Ama ben inanıyorum ki, dünkü Galatasaray galibiyetiyle bu kötü gidişatımıza son verdik. Ayrıca şunun da bilinmesi lazım, bu dönem içerisinde Fenerbahçe ailesi, ne kadar sağlam ve dik olduğunu, Fenerbahçe'nin nasıl başarılı olduğunu, nasıl bir ayrıcalık olduğunu herkese gösterdi. Bu kötü günlerden medet umanlara da herhalde dünkü Galatasaray galibiyeti en güzel cevap olmuştur."

Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ise Sivas'ta alanında ilk olan taraftar derneklerinin kuruluş amacının takım tutmaktan öte bir kavram olan Fenerbahçelilik bilinci altında birlikte olmak, sosyal çalışmalarda bulunmak ve şanlı camialarını Sivaslı Fenerbahçeliler olarak adına yaraşır bir şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Vali Dalmaz ve beraberindekiler daha sonra dernek binasının açılışını yaptı.
Törene Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Turan Sofuoğlu, Sivas'taki Fenerbahçe Futbol Yaz Okulu'nda eğitim gören sporcular ve taraftarlar katıldı.
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MustafaParlak'a Teşekkür Ediyor...