Alıntı:
|
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor'un sezona çok iyi başladığını ifade eden Alman hoca iddialı: Galatasaray'a şansım tutuyor. Kazanacağız.
Pusuya Yattılar
Sivasspor, yarın Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul'a gelerek Sürmene Otel'de kampa girdi. Öğleden sonra Eyüpspor Tesisleri'nde bir çalışma yapan kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Ertuğrul, Muhammed, Petkoviç ve Gökhan, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. İstanbul'da yaptıkları iki maçtan dört puan çıkardıklarını söyleyen teknik patron Lorant, "Ligde iyi futbol oynuyoruz. Bu nedenle Galatasaray'dan çekinmiyoruz. Sahaya iddialı bir takım olarak çıkacağız. İlk 4 haftada sergilediğimiz futbol bu hakkı bize veriyor. Üstelik şansım da tutuyor." dedi.
Çok İyi Gidiyoruz
Maddi imkanlarına göre en iyi takımı kurduklarını ifade eden tecrübeli teknik adam sözlerine şöyle devam etti: "Futbolcularımın performansından son derece memnunum. Çok iyi bir aile gibiyiz. İlerleyen haftalarda yönetim ile yapacağımız toplantılarda takviye edeceğimiz yerler olursa birlikte karar alacağız."
6-0'ı Unutamam
Sivas halkını çok sevdiğini ve kendilerine çok kısada ısındığını belirten Alman hoca, iyi bir çalışma ortamı bulduğunu da vurguladı. Lorant, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde Galatasaray ile oynadıkları iki maçta rakiplerini 2-0 ve 6-0 yendiklerini hatırlattı. 6-0'lık zafer sonrasında Fenerbahçeli taraftarları çok mutlu ettiklerini ifade eden Sivasspor'un hocası, "Yolda yürürken bile Fenerbahçeli taraftarlar beni gördüklerinde sevgilerini hâlâ gösteriyorlar. Bu maçı unutamam. Rakibimize şansım tutuyor. Sivasspor da Galatasaray'ı mağlup etmeyi başaracaktır" açıklamasını yaptı.

|
Öncelikle bir sivassporlu olarak galip geleceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Ayrıca Lorant gibi bir hocanın takımın başında olması beni umutlandırıyor. Türkiye deki en büyük takımlardan birini çalıştırmış ve Galatasarayı iki maçında da yenmiş olmasından ziyade Fenerbahçe yi çalıştırdığı dönemde de yaptığı işlerden gerçekten iyi ve kaliteli bir hoca olduğunu söyleyebilirim. Sivasın Lorant gibi bir teknik adama sahip olması gerçekten büyük şans. Futbolcularında bu şansı iyi değerlendirip Sivassporu hakkettiği üst sıralara taşıyacağına ve Gerçekten bu maçı kazanabileceğine eminim... Ayrıca 6-0 ı unutmak mümkün değil inşallah hocamız benzer sevici Sivasımızla yaşar....