Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın yorumu yapamıyorumkii Gardaşım benim Sivasımın maçını verin yaaa.. Bu takım ligde başarı gösteriyo geçen sene veriyodunuz daha alt sıralı takımlarla oynadıgımız zaman bile veriyodunuz öncelik veriliyordu.. Ee bu takım oturmuş artık başarı devam ediyo. Hafta sonu saat 2 ye atıyorlar lig radyodan yayın. Ee o takımların içinde başarı yüksek olan SİVAS var işte engellemiyo göster maçını. Yook bu sene trabzon palazlandı ya onu verirler. Allahım sen büyüksün YİĞİDOLARIMA güç dirayet ver bu maçı çevirip alsınlar laz uşaklarından Allahın izniyle yine öncelik haber bizde.. Sivas taraftarı hergeçen gün çogalıyo büyük klüpleri tutanlar önceden gardaşlarımız yani Sivasa tamamen geçtiler geçiyorlar. Nüfüs olarak zaten en kalabalık Türkiyede Sivaslıdır taraftarı gibi sorunu olamaz ( NUFÜS 6 milyon Sivaslı ) maçın yorumuna gelince musa gol atmış sagolsun herbirinin emegi vardır. Amaa musayı birkaç maçta önceki gibi çok iyi göremedim umuyorum eski havasına döner tamamen. LİGE RENK KATAN TAKIMLARI UYANDIRAN KALİTE GETİREN MAÇI SEVDİREN HERKESE ÇOŞKU VEREN TEK TAKIM ODA SİVASSPOR... HELAL SANA SİVASIIIMMMMM başarılarının devamını diliyorum..
|