Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 11:48   #65
anadoludolu
Yeni Yiğido

7 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anadoludolu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Arkadaşlar biz çuvaldızı kendimize batırıyoruz.Kimse merak etmesin.
Bazı arkadaşlar demiş ki neden Trabzon a gelemiyorlar.
Trabzon da futbol başkadır.Trabzon un Trabzonspor dan başka uğraşı yoktur.Ekonomi berbat,işsizlik hatsafhada.Aktivite yok.Ve tek var olan Trabzonspor.Şehrin yüzde 95 i Trabzonspor lu,yüzde 5 i ise zaten üniversite öğrencileri çoğu tabi 3 büyütülmüşleri tutuyor.Bırakın da olsun o kadar diyelim.Türkiye de tek bu tarz da kulüp biziz.Bizim şehrimizde,FB,BJK,GS dernekleri yok bir tane bu kulüplerin formasını giyen insan bulmazsın.Biz bununla gurur duyuyoruz.Hoş görüden bahsetmişsin ama yazdıklarımı tam okumamışsın sanırım.Biz Avni Aker de Sivasspor lu taraftarlarla beraber maç izliyoruz diyoruz.Ama nedense bunu görmüyorsunuz.İnanıyorum ki Sivas şehrinin futbol kültürü olarak Trabzon a benzemesi sizin için de övünç kaynağı olurdu.Düşünsene şehrin yüzde 95 i Sivasspor lu ve kimse Sivas harici bir konu konuşmuyor.İkinci takımı benimsemeyiz diyorsun ama bu sizin hoşgörünüz dışında birşey bazı gerçekleri kabul etmeniz gerekiyor.Sivas ta Sivasspor bu 2-3 yıl içinde insanların birinci takımı haline geldi.Ve bir çoğu içince hala ikinci takım.Ben burada sizleri küçümsemiyorum.Yanlış anlaşılmaktan Allah a sığınırım.Ama bazı gerçekleri görmeniz gerekiyor.Trabzon da maçlar haricinde istediğiniz gibi gezebilirsiniz.Birde Trabzon insanını yakından tanımanız gerekiyor.Her şeye bir kulp takmamak gerekiyor.

Ben şahsen Sivasspor u destekliyor ve her zaman takdir ediyorum.Hakikaten Süperlig e çıkışı ve sonrasındaki dönem muazzam.Ve bu çok hoşuma gidiyor.Ama bazı önyargılarımızı kırmak gerekiyor.

Dediğim gibi Trabzonda insanların Trabzonspor dan başka bir değeri yok.Trabzonspor bir evlat gibidir.
anadoludolu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda anadoludolu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...