Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 11:53   #66
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
anadoludolu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba...
Ben bir Trabzonspor taraftarıyım.
Ama buraya aramızda var sayılan husumeti pekiştirmek için girmedim.Yalnızca gönlümdekileri paylaşmaya geldim.

Arkadaşlar geçen sene ki o talihsiz maçta bende Avni Aker deydim.
Yani olayın en yakın tanıklarındandım.
İnanırmısınız bilmem belki tv kayıtlarında da vardır.Trabzonspor o maçta çok kötü bir oyun oynuyordu ve Sivasspor harika paslaşıyordu.Bizim taraftar bizim futbolcularımızın ayağına top gelince yuhlamaya başladı.Sivasspor güzel oynamaya devam edince de Sivasspor u alkışlamaya başladık.İnanın bu 5-10 dakika sürdü.Ama bu arada Trabzonspor un golü geldi.Ardından da Ayman ın rakibine sert girişi ve diğer hadiseler.
Burada sizin futbolcularınızdan olan Musa ve Murat Sözgelmez e hakkım varsa eğer hakkımı helal etmiyorum.Yaptıklarını çıplak gözle kim izlese çıldırırdı.
Haaa biz de hiç suç yok mu tabi ki var.Ayman gibi bir kasabı futbolcu diye Trabzonspor a aldık.Her ne olursa olsun yine de kontrollü olup sahaya girmemeliydik.Ama burada bizim yönetimimizle ilgili sorunlarımızda vardı ve sahaya girenlerde büyük ihtimalle bazı ellerin oyuncağıydı.Ama dediğim gibi her ne olursa olsun olmamalıydı.Burada yalnızca Musa ve Murat a büyük bir kinim var Sivasspor a değil.Tüm taraftarlarımızda genelde bu doğrultu da.

Çoğu insan diyor ki Trabzonspor Sivas ı sevmez şudur budur.Arkadaşlar biz o talihsiz maçtan evvel kardeş iki kulüptük.Ve çoğu maçı Trabzonspor ve Sivasspor lu taraftarlar beraber izliyordu.O talihsiz maçta da öyleydi.Trabzonspor ve Sivasspor taraftarlar beraber atkılarını açtılar ve gösteri yapıyorlardı.Bunları kimse nedense görmüyor söylemiyor.Ben bunlara üzülüyorum.Trabzonspor taraftarını canavar ilan ediyorlar.Ama güzellikleri sebeplerini kimse söylemiyor.Çünkü kimsenin işine gelmiyor.Avni Aker de kötü futbol varsa kötü hadiseler varsa ilk önce kendi futbolcularımız yuhlanır ve rakip takım yenmişse eğer o alkışlanır.En son Kupa maçında Beşiktaş ı alkışladığımız gibi.Ama diyorum ya bu güzellikler gözükmez.En ufak bir şey çıksın pireyi deva yapalım diye dört gözle bekliyor Istanbul medyası.Sivas maçında da olayı galeyana getiren de yine onlar.Onlar bizim birlik olmamızı istemiyorlar çünkü Istanbul un işine gelmez bu.Çünkü birlik olursak başarılı oluruz.
Benim Sivas ta olsun şuanda yaşadığım şehir Bursa daki Sivaslı arkadaşlarım dostlarım olsun aramızda müthiş bir bağ var ve kol kola Bursa Trabzon maçına beraber giderdik.Ve ben hala Sivas Bursa ya geldiği zaman Sivasspor lular arasında maç izliyorum.Biz aslında birbirimizi çok seviyoruz ama birbirimize perdeliyiz.Bu perde de olayları abartan olaylara çomak sokan medyadır.Üç beş çapulcudur.
Sizlerden ricam biraz daha akl-ı selim düşünerek camianın hepsini karalayarak düşünmemeniz.
Bizim taraftarı da şuanda gaza getirecekler buna eminim.Yine olay çıksın yine iki kulüpte zarar görsün yine Istanbul kazansın diye.
Bunlara fırsat vermemeliyiz diyorum ama sanırım yine başaracaklar.
Sözün özü biz kardeşiz ama perdeliyiz.

Maça gelince Trabzonspor un kazanacağını düşünüyorum hem taraftar avantajı olarak hemde liderliğin getirmiş olduğu güvenle...
Sivasspor da Bülent Hoca yı çok seviyorum müthiş bir insan.İnşallah her iki tafara yakışan futbol ortaya konur.Hayırlısı olsun.
Selametle...
Öncelikle Yiğit diyarına hoş geldin Trabzonlu kardeşim.Yazdıkların için teşekkürler.Aynı fikirleri seninle paylaşıyorum.Sivas-Trabzon olan olaylardan önce gerçekten çok iyi anlaşıyorduk.Olaylardan sonra sitemize giripde küfür yağdıran çok Trabzonlu oldu onlara kızmadık desek yalan olur.Ama senin gibi aklı selim insanlarda girdi tabiki.İnşallah bu maçta geçmişte olan olaylara bir sünger çekilir...

Sivassporumuzunda Trabzondan puanla döneceğine inancımız sonsuz.Her iki takımada başarılar...