Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 12:17   #70
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
anadoludolu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin girip baktığın o site var ya kardeş.TRabzonspor un en büyük taraftar sitesidir.Ve "holigan"demişsin.Sana sadece yazıklar olsun diyorum.O sitede ki insanlar ın yaptıkları etkinliklere bir bak,tavsiye ederim.Sen hiç okul tamir ettiren (Şırnak ta Van,da ve diğer illerde)holigan gördün mü.Lütfen adamakıllı yorumlar yap.
Bizim yönetimimiz size gereken ilgiyi gösterecek adım gibi eminim.Ama taraftarı gaza getiren bir kitle var.Taraftar sitelerinde Sivasspor luları da Trabzonspor luları da görüyoruz yapılan yorumları görüyoruz.Tek tarafı holiganlıkla suçlarsanız olacakları da siz düşünürsünüz.Buraya giren Trabzonspor lular şu yazın ı görse iyice kin güdecektir sizin gibilere.Herkes haddini bilsin kimse Trabzonspor taraftarına holigan diyemez.
kardeşim birincisi git sitende takıl o zaman,okul yaptır...Buraya girip dostluk mesajları ,orda "sivaslıyız dedik ya gardaşşşş"...bırakın bu ayakları.Trabzonspor taraftarını tüm anadolu biliyor,bize öğretmene gerek yok!Sen tek başına aklı başında centilmen bi şahsiyet olabilirsin,iyiniyetinle buraya gelmiş yorum yazmışta olabilirsin,ama sende taraftar kitlenizin ne mal olduğunu çok iyi biliyorsun.zaten bizde birey olarak bir Trabzonluya eleştiri yapmıyoruz,ama TS taraftar kitlesi olarak nasıl bir hal aldığınızı eleştirmek hakkımız...hala tehdit ediyorsun olacakları siz düşünürsünüz,bu kadar işte koptu kayış demi?herkes haddini bilsin demişsin ne anlamda bileceğiz onuda açsana biraz,müzeden mi dem vuracaksınız yine!!!kimsenin asabını bozmadan bordomavi şehrine dön kardeşim,biz ikiyüzlü adamı sevmeyiz...