Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Öncelikle Selamun Aleykum Tüm Aziz Şehitlerime Allahtan Rahmet diliyorum , vatansız bölücülere lanet okuyarak sözüme başlıyorum ; Bazı arkadaşlar beklenen maç geldi ne zamandır bu maçı bekliyoruz , trabzonspor kim devirleri bitti gibi küçültücü laflar sölüyenler bu hafta trabzona gelecekmi? Gelmicekse neden böle yazılar yazarak ortamı gererler anlamam. İkincisi benim Sivaslı Çok Mert Yiğit arkadaşlarım var bizim sorunuz hısmımız hasmımız yok ama bazıları kimliklikte sivaslı olup 3 Eziği tuttuğu için özellikle bilirsiniz GFB Sivas Oluşumu sürekli sitelerde Sivassporlu kimliğine bürünerek Trabzonspor'a alenen hakaret etmektedir sağduyulu sadece Sivassporlu Yiğidolar bu tahriklere gelmemeli kimse Trabzonda Sivaslıları taşlamaz otobüse saldırmaz o saha içindeki olaylarda bile Sivasa gelen az sayıda Sivas Taraftarına kimse saldırmamıştır bizim derdimiz Sivassporlu değil bakın SİVASSPORLU DEĞİL ama Sivaslı olupta memleketin takımına tutmaz ve kılığa girip sivassporluymuş gibi gözükürse o bizim derdimiz olur. NE MUTLU MEMLEKETİNİN TAKIMINI tutanlara şimdi soruyorum ANADOLU TAKIMI TRABZONSPORUN ŞAMPİYON OLMASINDAN GOCUNCAK VARMI GOCUNCAK OLANLAR BEN ANADOLU ÇOCUGUYUM DEMESİN çünkü Anadolu çocuğu değil ÜçEziğe gönül vermiş biri olur. Sivasspora başarılar.SAYGILAR _ TRABZONLU GENÇLER
|