Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı
Ne demeye getirdiğini cidden anlamadım.2 sene önce kale arkasında Trabzsonsporluların içinde,yanlış tarif etmedim,dikkatli oku,kale arkasında Trabzonsporlu taraftarlar içinde yani sizin görünüşünüze göre o holginların! içinde maçı izlediğinizi ne çabuk unuttunuz acaba.Araşatırmayı severmisin bilmiyorum.Bir bakın bakalım başka hangi takım taraftarı bordo maviden başka bir renke bürünüp o stadyumda misafir seyirci bölümünün dışında maçı izleyebilme cesaretini gösterebilmiştir.
Geleyim bahsettiğin site hakkındaki yorumuna.Şimdi o bahsettiğin site sivassporlular üye olacak korkusuyla üye alımını kapattı diyorsun öylemi  Yani bu cümleyi gülmeden yazdıysan hakikaten şaşırırım.Peki şuan bulunduğumuz sitede diğer takım taraftarları giremez diye bir kural var da biz mi görmedik.Sivasspor avatarı kullanan birisi tahminlerinde şampiyonluk sıralamasında birinci sıraya feneri koyup ardına sivassporu yerleştirebiliyor ve siz bize bu sitede ne işiniz var demeye getiriyorsunuz.Sahi sizin kaçıncı takımınız sivasspor?
|
abicim Sivasspor'un benim kaçıncı takımım olduğu seni neden alakadar ediyor anlamıyorum,gidin sitenizde umut bulutun kaval kemiğine çarpan topun gol olabilme ihtimali üzerine araştırmalar yapın,şampiyon olduğunuz yıllardan resim koymuşsun,gönlün ve fikrin hala o yıllarda anlaşılan, ama anlaman gereken bişey var artık ortada büyük bir Trabzonspor yok,rakibi küçük gördükçe küçülen bi Trabzonspor var...o kadar!!!