Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 18.11.2008, 13:35   #222
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Basayev kardeşim sende ciddi ciddi yorumlama porblemi olduğunu düşünüyorum ben.Orada yazan yorumlardan almış bir tanesini buraya yapıştırmışsın,o da yetmemiş o mesajı ''Bu Trabzonspor Taraftarı Çok Art Niyetli'' diyerek genellemişsin.
Sen bu işleri nasıl sanıyorsun bilmiyorum ama koskoca milyon sayılık Trabzonspor camiası bir gece toplantı yapıp meclis kararıyla ''Sivasspor bizim kardeşimizdir'' kabul edenler,etmeyenler,kabul edilmiştir uymayan cezalandırılacaktır tarzında kararlar aldığınımı sanıyorsun.Bir şekilde güzel adımlar atılmaya çalışılıyor.Kötü düşünen de iyi geçen bir maçtan sonra görüşlerini değiştirecektir.Bu maçı yıllarca süren hüsumet gibi algılamaya gerek yok,o tatsız olay geçen sene vukuu buldu ve zaman geçmeden düzeltelim diyoruz.

O sözü söyleyen arkadaşta onu bizzat sivasspor için düşündüğünden değil bütün takımlara aynı gözle baktığından söylemiştir,bunda üstüne alınmanı gerektirecek bir durum da yok bence.
abi sende algılama problemi var asıl,şimdi orda 4 adet yorum yapılmış,biriside çıkmış TS bize olumlu mesajlar gönderiyor diye link vermiş,taabiki senin gibi bi centilmen çıktı diye TS holiganizmini gözardı edemeyiz,sen cevaplarını kendi paragrafında vermişsin zaten.KOSKOCA milyon sayılık TS camiası bigünde holiganizmden vazgeçmiyor taabikide.TS taraftar sitelerinde takip ettiğim olay şudur,aman maçı germeyelim Sivasspor rakibimiz olamaz,maçı gerersek bu maç elden gidebilir şeklinde,yani amaç Sivasspor'a kardeş olmak kesinlikle değildir,çünkü sizin altyapınız ve futbol kültürünüz kavgadan beslenir!kardeşlik edebiyatınız tek sebebi 3 puandır.O şahıs madde madde TS nasıl şampiyon olur hesabı yapacağına,çıksa deseki yensekte yenilsekte Sivasspor bizim kardeşimizdir,biz şampiyon olamıyorsak onlar olsun diyebiliyorsa özür dilerim,ama sende bindiğin takayı biliyosun celenk reis.vira bismillah