Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 23:39   #312
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi burda,kim olursa olsun,Sivassporlu-trabzonsporlu-fenerbahçeli-galatasaraylı- beşiktaşlı veya herhangi bu kulübün taraftarı.İstediği yazıyı yazabilir,fikrini savunabilir.Fikir yürütmek,neticesinde bir insan eğer gündelik hayatta var ise,embesil değilse tabiki bir fikri bir yorumu olacak.
Yukarıdaki yazılar yaklaşık 310 kadar hepsini okudum,300 kadar silinen yazıda oldu.
Ne yazıkki,her kim olursa olsun,başkalarının fikirlerine veya o konu dahilindeki görüşlerine tahammülü yoktur.
Olması gereken,ki en nihayetinde en doğrusu şudur,her bir üye eğer topicleri okuyorsa,burda aklına bir fikir geliyorsa,o fikrini beyan etmek en doğal hakkıdır.Ne yazıkki,bir anda burda kendini Sivasspor veya trabzonspor savunuculuğu yerin koymak bana çok komik geliyor.Her bir üyenin bir fikri,diğer üyelere saygısından dolayı bir yorum yapması daha sağlıklı olur.

Hal böyle olması gerek,başka üye-takım veya şahıslara hakaret etmeden-tahrik etmeden-fikir babında her türlü görüşleri yazması gerekmektedir.
umarım tüm üyeler bu doğrultuda fikirlerini yazarlar.

Basayev58 arkadaş,bir bakıma sizin yazınızı alarak size hitaben yazdım gibi gözüküyor ama,sizin yazınız en son olduğu için alıntı yaptım,bu doğrultuda site içine tüm üyelere hitaben yazmaktayım.
abicim bende aslında bu yazdıklarınıza eklemek istiyorum,biz bu konu başlığı altında maç hakkında hiç fikir bayan edemedik,çünkü ister istemez geçen seneki olaylar vede rakip takım taraftarlarının burada yorum belirtmeleri yüzünden konu atışmaya geldi,bende buna sinirlendim açıkçası!fikir üretilmedi hiç,herkes bi TS dostluğu derdine düştü,bende dedimki tamamda dostluğun olması zaten normal olan,bunu abartmanın manası yok,dedikçe millet ortamı geriyosun,biz Sivassporluyuz,TS 4. büyük takımdır haddini bil noktasına getirdiler,bende bundan sonra yazmak falan istemiyorum zaten,özür dilerim birilerini kırdıysam,hakkınızı helal edin...