Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 00:23   #315
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1331 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Bizlere yakışmayan hareketlerde bulunmamız bize sadece zarar getirir. Biraz daha sakın olmalıyız unutulmaması gereken şuki burada yazılan her yazıyı binlerce kişi okuyor. Sivassımız ve Sivassporumuz hakkında fikir sahibi ediniyor kendımızı olmadıgımız birisi gibi göstermenın bi anlamı olmadıgını düşünüyorum.Biz tüm Türkiyeye yiğitliği ,adamlığı , gardaşlıgı ögretmiş bir şehiriz bu imajımızı kımse lekelemeye calışmasın alt tarafı bir mac yensek ne olur yenılsek ne olur ?Kendi taraftarlarımızı bu halde görmek derinden yaralıyor beni ve benim gibi düşünen binlerce taraftarımızı. Lütfen kendımıze hakım olalım
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...