Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Cevap: -->: Cevap: -->: TSL/Trabzonspor-Sivas
Alt 20.11.2008, 08:29   #321
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1194 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Cevap: -->: Cevap: -->: TSL/Trabzonspor-Sivas

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim gerçekten anlaymıyorsun ve dolayısıyla saptırdıkça saptırıyorsun...ne yani ben şu kadar mesaj attım,sen şu kadar mesaj attın, ben züpper üyeyim,sen sefil üyesin,ben kralım sen kölesin mi oluuyor???
liste mi yapalım yani,sen şu kadar harcadın,şu kadar gözyaşı döktün,şu kadar maça gittin,sonrada sıralama yapalım,hani yapıyosunuzya 4. büyük TS gibi,sende 4. büyük taraftar ol,adına methiyeler düzecek çok adam var busitede,4. büyüklere illgi alaka çok haddimi çok güzel bildirmişsin,arada bide senin Sivasspor'luluğunu nerde sorguladım onuda bildirseydinya...eleştiriyi kaldıramıyorsan susacaksın sırf cevap vermek için edebiyat yapmana lüzum yok,diğer üyeleride kışkırtıyorsun bu sayede...ben bu forumda tekbir kişiye hakaret ettiysem,TS taraftarına veya klübüne aşağılayıcı tek kelime ettiysem,centilmenliğe aykırı tek cümle kurduysam sil üyeliğimi,sitenin ilk kurulduğu zamandan beri üyeyim,sil üyeliğimi gitsin,ciddi söylüyorum bunu!ben sadece bildiğim gerçekleri söylüyorum,ha kiminin zoruna gidiyorsa ona karışamam...
İyiden iyiye saçmalıyor,resmen zıvanadan çıkıyorsun.
Siteye emek vermek mesaj göndermek değildir.Öyle olsa yönetici arkadaşlardan çok daha fazla mesaj gönderen üyeler var.Herhalde ben değil onlar olurdu o zaman yönetici.Emek vermek kavramından anladığın sadece o çünkü senin.
Ben kimse adıma övgüler yapsınlar demiyorum.Ama kim olduğumu bilmeden Sivasspor sevgime laf atana da bunları yazmak durumundayım.
Herkes sana takmış değil,sen herkese takıyorsun.
Senin Sivasspor sevgin neyse bizimki de en az o.Hiç şüphen olmasın.Biz sadece bu sitenin ve insanlığın iyiliği için çalışıyoruz.Bizim futboldan anladığımız hoşgörü,seninki başka bir şeyse bu site sana göre değil..