Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: SivasspoR-1Konyaspor-0Resimler
Alt 20.11.2008, 11:19   #38
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: SivasspoR-1Konyaspor-0Resimler

Alıntı:
GFBuraK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş tamam belki güsel bi görüntü değil ama o Fenerli o destek vermez o şuralı filan gibisinden düşünüyosunuz hepiniz ve yanılıyosunuz. stadda 10bin Sivaslıyım diyen adam var bende Fenerliyim. o sivaslıyım diyenlerden hangisi takıma benim kadar destek veriyo? cvbı ben veriyim HİÇBİRİ.

Ben Fenerbahçeliyim kardeşim. Bunu feriştahı gelse değiştiremez ama Sivasspor sonuçta memleketimizin takımı diye geliyoruz tribüne en kral şekilde desteğimizi veriyoruz ve çabamız tribünlerin çok daha iyi olması için. Yiğido Gençlik çok iyi gidiyo.Ben inanıyorum ki bu grup gitgide sağlamlaşcak ve sonunda o özlediğimiz tribünü hepimiz yaşıcaz.
güzel bir görüntü olmadığı konusunda hemfikiriz seninle.buna sevindim.ayrıca ben fenerli destek vermez diye de bir şey söylemedim.ki bende fb li arkadaşlarımı elazığdan aldım sivasspor maçına getirdim.onlarda sesleri kısılana kadar destek verdiler.ama yolda gelirken onlara stada girerken üstlerinde istanbul takımlarına ait hiç bir şey getirmemelerini söyledim.merak ediyorsan fotoğrafları http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17344 burdan bak.Bizim 10.000 seyirciye de ihtiyacımız yok.1000 tane sağlam sivaslı olsun yeter.Gerisi kuru kalabalık.

"Ben Fenerbahçeliyim kardeşim. Bunu feriştahı gelse değiştiremez"
Zaten değiştirmek gibi bir gayemde olmaz.Hala bazı şeylerin farkına varamayan kişi için yapacak bir şey yokturdur.Yani bu tarz kişiler kaale alınmaz.Üzerlerinde normal bir insan gibi muamele yapılmaz.Kendi hallerine bırakılır.Kimse de onların ne düşündüğüne değer vermez.

Nasıl ki insanların anlaşamadığı noktalar farklıdır.ve bu anlaşmazlık çok doğaldır.Bana doğru gelenin size yanlış gelmesi,bana yanlış gelenin çeşitli kılıflara bezenilerek doğru gibi gösterilmesi doğaldır,her zaman var olmuştur ve varolacaktır.Bizler içimizdeki insanlara alalade takımların değil,kendi takımımızın sevgisini veriyoruz.Ve bende senin kullandığın cümleyi kullanarak cevap veriyorum.Ben SİVASSPORLUYUM yanar döner değilim.Tek kimliğim var.Bu doğrultuda stadda desteğimi sonuna kadar veririm ve bununla da yetinmem.Stadlarda verilecek destekler sadece sesden ibarettir.Gereklidir şarttır ama yeterli değildir.Aldığım lisanslı ürünleri ben arkadaşlarıma hediye ediyorum.SInıftan arkadaşlarım artık Sivas maçı yaklaştığında hangi takımlı olursa olsun ŞAMPİYON SİVASSPOR diye bağırıyorlar.Üstlerinde sivasspor atkısı (elazığspor lu bir arkadaşıma hediye ettim.kendisi gençlik23 tribün liderlerindendir), sivasspor formaları (lisanslı formamı fb li bir arkadaşıma hediye ettim.)sivasspor tşörtümü (belki bilmezsin gri-beyaz lisanslı ürünü bjk li arkadaşıma hediye ettim),Sivasspor bardağımı gs lı arkadaşıma hediye ettim.Artık onlar 4 eylülde maç izlemekk için can atıyorlar.Ve bu cuma hepsi de SİVASI görmeye gelecekler.Yine üstlerinde SİVASSPOR atkıları formaları olacak.Burdan biz ahkam kesiyorsak bunu bir sebepten yapıyoruz.Söylediğimizin kişilerden daha iyi işler yaptığımızdan söylüyoruz.Sen sanırım beni klavye başında taraftar kesinlenlerle karıştırdın.Unutma benden daha iyi işler çıkar sonra gel hatamı yüzümü vur.Bende seni hatamı söylediğinden kucaklayım eyvallah deyim gösterdiğin için.Biz daha iyi şeyler yapmak için uğraşıyoruz.Bize doğruyu gösteren kişilere kapımız sonuna kadar açık.Sende dikkat et bundan sonra sadece bizans takımları ölümüne sevilmez.Sivaslının öleceği tek takım SİVASSPORDUR.Yanar dönder seyircilere de bir lafım var.Arada bizansı bırakıp SİVASSPORU tutsunlar.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır