Lig TV neden Sivasın maçlarını veriyor. Bilirsinizki geçen senede öncelik Sivasporundu. Hatta Sivasspor u Trabzonspordan bile öne aldılar Trabzonu bu sene işte biraz öne aldılar. Genede Sivasımın takip ediliyo Adamlar istemiye istemiye Kabulleniyorlar heheeey hemşolarım
1. Geçen sene sonuna kadar zirve kovaladı ve 3 takım aynı puanla bitirdi. ( NOT: avarajımızla 3. olduk ama beşiktaş çamura yattı orda o ayrı konu adamlar nasıl kıvıracagını bilmiyo yok 3. averaj bilmem ne neyseee)
2. Bu senede aynı iddasını devam ettiren takım
3. Renkli bir maçları oluyor keyifli
4. Bu sene büyük dedigimiz takımlara karşı direnci çok daha yüksek
5. Futbolcularına göz dikilmeye başlandı bu sene daha kesin kararla M.YILDIZ M.AYDIN S.BADUR vs vs
6. Bu başarısının geçiçi olmadıgını ligin sonuna kadar kovalayacagını bildigi için
7. Benim bildigim 6 milyon sivaslı var ( bu demek olurki taraftarı iyi ) 4 büyük harici diger Anadolu takımlarına nadiren. Ha şuda var 4. büyük trabzon olandan yani trabzonlulardan nufüs olarak fazlayız onu iyi biliyorum. Buda demek oluyorki 4. büyük takımın taraftarından fazla oldugumuzu gösterir. Bu zamanla gösterecek bir kaç sene daha lazım göreceksiniz bunu.
Bu ve bunun gibi bir çok daha sebeblerden verebilir diye düşünüyorum Lig tv teşekkür ediyorum kurulumunada
YİGİDOLARIMLADA GURUR DİYORUM 58